Kanunsuz Topraklar bitti mi? Fox TV’den flaş açıklama…

featured

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

6 bölümü geride bırakan yapımın bir hayli düşen reytingleri kanal yönetimini harekete geçirdi.

YAYIN AKIŞINDAN ÇIKARILDI

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümümün 10 Kasım Çarşamba günü ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak kanal tarafından yayınlanan yayın akışında Kanunsuz Topraklar’a yer verilmedi.

DİZİNİN AKIBETİ MERAK EDİLİYOR

Dizinin bitip bitmediği izleyiciler tarafından merak konusu olurken FOX TV’den de resmi bir açıklama gelmedi. Ancak İlk bölümden beri ekibin başında bulunan usta yönetmen Faruk Teber’in görevin ayrılması ve yerine Cevdet Mercan’ın getirilmesi, diziye ara verildiği ihtimalini güçlendiriyor. Yapımın ne zaman ekranlara döneceği ise henüz kesin değil.

Televizyon Gazetesi’nin haberine göre, Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, 10 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü ile ekranda olmayacak.

Fox TV’de dizinin 1 hafta rötar yapacak olmasının altında yönetmen değişikliğinin yattığı düşünülüyor. Dizinin düşen reytinglerini yukarı çekmek için hem hikayede hem de kurguda bazı düzenlemeler gerektiğini de zaten zaman zaman belirtiyor.

YENİ BÖLÜM 17 KASIM’DA YAYINLANACAK

Kanunsuz Topraklar dizisindeki 1 haftalık aranın da bu nedenle verildiği düşüncesi hakim.

Fox TV’den yapılan yeni duyuruda dizinin 7. yeni bölümünün 17 Kasım Çarşamba akşamı ekrana getirileceği belirtildi. Yeni bölümü heyecanla beklenen dizinin reytingleri gidişatın iyi olmadığını gösteriyor.

Öte yandan Fox TV de yayınladığı fragmanda dizinin yeni bölümünün 10 Kasım’da değil 17 Kasım’da yayınlanacağını duyurdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir