Kanunsuz Topraklar dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Kanunsuz Topraklar nerede çekiliyor?

featured

Dev bir prodüksiyonla hazırlanan Kanunsuz Topraklar dizisinin müzikleri Aytekin Ataş tarafından hazırlanacak. Faruk Teber’in yönetmen koltuğunda olduğu Kanunsuz Topraklar bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek.

Kanunsuz Topraklar dizisinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç başrolleri paylaşıyor. Kanunsuz Topraklar senaryosu ise Zülfük Yücel tarafından yazılıyor. Önemli ve titiz bir hazırlık süreci yürütülen dizinin kostümleri ise Aynur Torun tarafından hazırlanıyor.

SADAKATSİZ’E RAKİP OLDU

Gold Film tarafından FOX TV için hazırlanan Kanunsuz Topraklar merakla bekleniyor. 1939 Türkiye’sinde Davut (Uğur Güneş)adlı maden işçisinin kurulu düzene isyanını ve kendisinden farklı bir hayata doğan Gülfem’le (Esra Bilgiç) yaşadığı fırtınalı aşkı konu olan “Kanunsuz Topraklar” ilk tanıtımı yayınlandı. “Kanunsuz Topraklar” dizisinin yayın tarihi belli oldu. “Kanunsuz Topraklar” 29 Eylül Çarşamba günü FOX’ta başlıyor.

FOX TV’nin iddialı dizisi Kanunsuz Topraklar, ekranların en sürükleyici dizilerinden Sadakatsiz’in rakibi olarak karşımıza çıkacak.

KANUNSUZ TOPRAKLAR KONUSU NEDİR?

Kanunsuz Topraklar dönem dizisinde; 1939 yılında kömür şehri Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut (Uğur Güneş), kardeşleri ve ana-babasıyla mütevazı bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey (Murat Daltaban)adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik bey yüzünden beklenen olur ve maden çöker. Davut, bu düzene karşı sesini yükseltmeye karar verir. Malik bey’in de Davut için hiç beklenmeyen bir teklifi vardır.

Malik bey’in kızı Gülfem (Esra Bilgiç) hayatın gerçeklerinden uzak, korunarak büyütülmüştür. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez, hatta kaba-saba bir adam olarak gördüğü Davut’a zamanla içten içe hayranlık duymaya başlar. Malik bey ise kızı Gülfem’i, Ali Gelik (Necip Memili) adında zengin bir maden patronuyla evlendirmeyi düşünmektedir. Maden işçilerinin kurulu düzene isyanını anlatan bir hikayedir; “Kanunsuz Topraklar”…

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCULARI KİMLER?

Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’ye; Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan.

https://www.youtube.com/watch?v=dMna_skqKdQ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir