Kanserli yengesinin tedavi parasını yemişti! İşte Ezel Bayraktar’ın yeni işi ve maaşı

Kanser hastası yengesinin 300 bin TL'lik tedavi parasını yediği için günlerdir Müge Anlı'nın programına çıkan Ezel Bayraktar, borcunu ödemek için işe başladı. Program sayesinde iş bulan Bayraktar, oyunculuk hayaline ara vererek bir ayakkabı mağazasında 15 bin TL maaşla çalışmaya başladı.

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ismi önceden Ömer olan ve sonrasında ismini Ezel Bayraktar olarak değiştiren gencin yaptıkları günlerce konuşulmuştu. Hasta yengesinin tedavi parası olan 300 bin TL’yi yiyen Ezel’e günlerdir tepkiler sürerken Ezel ısrarla oyuncu olmak istediğini belirtmişti. Ancak günler sonra Ezel’e dudak uçuklatan bir maaşla iş teklifi geldi. Gelişmeyi ilk olarak Müge Anlı duyurdu. İşte Ezel’in ayağına kadar gelen o iş ve yeni maaşı…

EZEL BAYRAKTAR’A AYLIK 15 BİN TL MAAŞ TEKLİF ETTİ

Müge Anlı ‘Bizi bir ayakkabı mağazasının sahibi aradı. Başta dedim ki niye Ezel’i istiyor falan. Sonra baktım ki o da instagram’a videolar çekiyor, oradan satışlar yapıyor, yani sosyal medyayı iş için aktif olarak kullanıyor. Anladım ki Ezel’i de bu şekilde değerlendirmek istiyor. 15 bin TL de maaş teklif etti. Gayet iyi bir rakam. Dün Ezel oraya gitti.’ dedi.

Ezel Bayraktar, ağabeyinden aldığı, yengesinin tedavi parası olan 300 bin TL’yi yemesinin ardından borcunu ödemek için sokak sokak dolaşıp iş aramıştı. Ancak bu defa Ezel’in ayağına iş kendi geldi. Ezel ayağına kadar gelen bu fırsatı duyduğunda direkt ‘Tamam olur’ dedi.

İLK SATIŞINI YAPTI

Dükkan sahibi tarafından sıcak karşılanan Ezel’e dükkan sahibi, Ezel’i izlediğini, yanlarında çalışmasını istediklerini, ilerleyen zamanlarda eğitimini alıp oyunculuk yapabileceğini söyledi. Ayakkabıların reklamını yapması için Ezel’in oyunculuğunun da gerekeceğini belirtti. Ezel ilk olarak ayakkabıları parlatmakla işe başladı. İşe çabuk alışmış gibi görünen Ezel’e patronu elinin yatkın olduğunu söyledi. Ezel ayakkabıları tanıtırken kadın müşterilere de seslendi ve ‘Mesela bu botu giyip benim yanıma gelebilirsiniz’ dedi. Ezel’in müşterileri ikna konusunda da başarılı olduğu görüldü ve ilk satışını gerçekleştirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir