Kanser tedavisi biten Boğaç Aksoy setlere geri dönüyor

'Arka Sokaklar' dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' rolüyle hafızalara kazınan Boğaç Aksoy, lenf kanserine yakalanınca diziden ayrılmış ve oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı. Eski sağlığına kavuştuktan sonra Fethiye'ye yerleşen, gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başlayan ve kaptanlık diploması alarak tekne kullanmaya başlayan Boğaç Aksoy yeniden setlere döneceğini müjdeledi.

featured

Adını ilk olarak ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasıyla adını duyuran Boğaç Aksoy (33), son olarak Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar‘da canlandırdığı ‘Volkan Komiser’ karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştı.

thumbnail
İlişkili Haber
Kanserle savaşan Arka Sokaklar’ın yıldızı Boğaç Aksoy uzun süre sonra son durumunu paylaştı

OYUNCULUĞU BIRAKTIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Lenf kanserine yakalanınca setlere bir süre ara vermek zorunda kalan genç oyuncu Boğaç Aksoy, geçtiğimiz aylarda oyunculuk kariyerini noktaladığını duyurmuştu. Yeniden ekranlara dönmesi beklenen Boğaç Aksoy oyunculuğu bıraktığını açıklayarak, stressiz bir hayat için İstanbul’a veda edip Fethiye’ye yerleştiğini ve kaptanlık diploması alarak tekne kullanmaya başladığını açıklamıştı.

Fethiye’ye ailesinin yanına taşınan ve gözlerden uzakta bir yaşam sürmeye başlayan Boğaç Aksoy, “Doktorum uzun soluklu işlerde yer almamı istemiyor. Burada mutluyum, huzurluyum” açıklamasını yapmıştı.

boğaç aksoy

 

Sabah Gazetesin’den Evren Abdullahoğlu’na konuşan Aksoy, “Hastalık sürecimde, doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim.” şeklinde konuşmuştu.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir