Kandil motoru kayıp! HDP’li Semra Güzel yurt dışına mı kaçtı?

HDP milletvekili Semra Güzel hakkındaki kararını verdi. Güzel'in dokunulmazlığı oy çokluğu ile kaldırıldı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Güzel ne yazılı ne de sözlü savunma yapmadı. Güzel'in Kandil'e ya da Avrupa'ya kaçtığı ihtimali üzerinde duruluyor.

featured

Meclis Hazırlık Komisyonu, HDP’li milletvekili Semra Güzel‘in oy çokluğu ile dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar verdi.

Semra Güzel ile ilgili son sözü TBMM Genel Kurulu söyleyecek. Genel Kurul’da yapılacak oylamada dokunulmazlığın kaldırılması kararı çıkması halinde Semra Güzel ile ilgili iki ayrı dosyadan yargı süreci başlayacak.

Kandil’de sevişip TBMM’de milletvekili olmuş! Semra Güzel’in öldürülen PKK’lı teröristin cep telefonundan çıkan skandal görüntüleri…

SAVUNMA RANDEVULARINA GİTMEDİ

Öldürülen terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan ve HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında düzenlenen dokunulmazlığının kaldırılması fezlekesi TBMM’ye sunulduktan sonra Anayasa Adalet Karma Komisyonu hazırlık komisyonu oluşturdu. Hazırlık komisyonu, yazılı savunma için 28 Ocak, sözlü savunma için de 31 Ocak tarihlerini verdi.

HDP’li Semra Güzel’in ‘sözlüm’ dediği terörist 2 asker ve 1 korucuyu şehit etmiş

TEBLİGATI SEKRETERYASI ALDI

Son haftalarda Türkiye gündeminden düşmemesine karşın ne çıkıp konuştu ne de bir yerde görüntülerine rastlandı. TBMM’de Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılması için oluşturulan hazırlık komisyonu savunma için çağrı tebligatını ulaştırmak için kendisine ulaşamadığı için sekretaryasına yaptı.

Anayasa Adalet Karma Komisyonu tarafından oluşturulan hazırlık komisyonu yazılı savunma için 28 Ocak’a kadar süre vermişti. Ancak Güzel sözlü savunmasını da göndermedi; tam anlamıyla sırra kadem bastı. Kimse nerede ve ne yaptığını bilmiyor. Siyasi kulislerde herkes ‘Güzel bir yerlere gitmiş olabilir mi’ sorusunun yanıtını arıyor.

HDP’li Semra Güzel’in PKK kampındaki yeni fotoğrafları ortaya çıktı! Teröristle futbol oynuyor…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir