Kalp Yarası’nın Azade’si Şenay Gürler’in dünyaca ünlü sevgilisi kim? Şok olacaksınız…

featured

Avrupa Yakası dizisinde Fatoş karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Şenay Gürler, gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Güzel oyuncu Şenay Gürler, bilardo şampiyonu Semih Saygıner ile uzun zamandır mutlu bir birliktelik yaşıyor.

Şu sıralar atv’nin Kalp Yarası dizisinde Azade Hanım karakteri ile boy gösteren Şenay Gürler güzelliği ile yıllara meydan okuyor.

ŞENAY GÜRLER KİMDİR?

Oyuncu Şenay Gürler 1966 yılında İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nden mezundur. Gölgeler  adlı tez filmi hazırlamış bu film de kendisi de oynamıştır. Okuluna devam ederken bir yandan tiyatro oyunculuğu ve TRT’de seslendirme yapmıştır. İstanbul’a ilk geldiği dönemlerde geçimini dublaj yaparak sağlıyordu.

Reha Erdem yönetmenliğinde yapılan ‘Korkuyorum Anne’ filmi ile 2006 SİYAD en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştır. Ailesinin isteği üzerine 1986 yılında evlenmiş, fakat kısa süre sonra 1987 yılında boşanma kararı almıştır. Bu evlilikten Duygu adında bir kızı olmuştur. 2014 yıllının başında ‘Kaçak Gelinler’ adlı dizide oynamıştır. Oyuncu çalışmalarını hala sürdürmektedir.

Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisine katıldı. Şenay Gürler’in canlandırdığı Meliha karakteri, Çukur’daki bir çok sırrın ortaya çıkmasını sağlayacak ve ilerleyen bölümlere damga vuracak. Şenay Gürler, Gülse Birsel’in Avrupa Yakası dizisindeki Fatoş rolüyle tanınmıştı. 2014 yılları arasında yayınlanan Kaçak Gelinler adlı dizide Seniha Sultan Karakterini canlandırmıştır.Şenay Gürler’in en bilinen projeleri Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize filmi ve Gülse Birsel’in Avrupa Yakası dizisidir.

Oyuncu Şenay Gürler şimdiye kadar  kadar bir çok  Tiyatro, Sinema, Dizilerinde rol almıştır.  Korkuyorum Anne, Mucize, İlk Aşk, Çinliler Geliyor, Kaygısızlar, Çılgın Bediş, Kara Melek, Eyvah Kızım Büyüdü, İkinci Bahar, Cinlerle Periler, Avrupa Yakası, Acemi Cadı, Yeni Baştan, Küçük Sırlar, Hayat Devam Ediyor, Görüş Günü Kadınları gibi projelerde yer almıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir