Kahramanmaraş’ta petrol boru hattında patlama! Dehşete düşüren görüntüler…

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki petrol boru hattında meydana gelen patlama nedeniyle Kahramanmaraş-Gaziantep kara yolu trafiğe kapatıldı.

featured

Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının etkili olduğu Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi’ndeki bir elektrik direği, henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Direk, bölgede bulunan bir petrol boru hattına isabet etmesi sonucu patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından çıkan yangın, Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu’na da sıçradı. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangın nedeniyle karayolu da çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

ALEVLERİN YERLEŞİM YERİNE SIÇRAMASINDAN ENDİŞE EDİLİYOR

Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, AA muhabirine, olayı duyar duymaz olay yerine intikal ettiklerini söyledi.

Bölgeye çok sayıda itfaiye sevk edildiğini belirten Yılmazcan, şöyle konuştu:

“Olay yeri, ilçemize 17-18 kilometre mesafede. Tüm ekiplerimiz bölgede. Duruma hakimiz ama aldığımız ilk bilgilere göre yangının sabaha kadar devam etmesi bekleniyor. Narlı yerleşim yerine de yakın bir yer. En büyük korkumuz yerleşim yerlerine sıçraması. Tüm ekipler bölgede çalışıyor. Gaziantep’ten de takviye geliyor. Hava şartları çalışma şartlarını zorlaşıyor. Tüm ekibimize teşekkür ediyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir