Kahramanmaraş’ta katliam! Babası Mehmet ve abisi Hüseyin Furkan Özyürek’le birlikte kardeşi ve annesini öldürdükten sonra intihar etti!

Kahramanmaraş'ta maket bıçağıyla intihar girişiminde bulunurken ailesi tarafından engellenen bir kişi, polis memuru olan babası Mehmet Özyürek’i kendi silahıyla, annesi ve 2 kardeşini de aynı silahla öldürdükten sonra aynı intihar etti.

featured

Kahramanmaraş‘taki Önsen mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre, ailesiyle B. Ö. Henüz bilinmeyen bir nedenle ailesiyle tartıştıktan sonra evlerini çatısına çıkarak maket bıçağıyla bileklerini kesmeye çalıştı.

OLAYI GERÇEKLEŞTİREN B.Ö.

KAHRAMANMARAŞ’TA AİLE KATLİAMI!

Polis memuru olarak görev yapan baba Mehmet Özyürek (51) ve Gaziantep’te infaz koruma memuru olarak görev yapan ağabeyi Hüseyin Furkan Özyürek’in sakinleştirmeye çalıştığı B.Ö. babasına ait silahla aile bireylerine ateş açtıktan sonra aynı silahla kendisini de vurdu.

AĞABEY H.F.Ö.

Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

BABA M.Ö.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde silahı ateşleyen B.Ö. ile anne H.Ö. (45) ile kardeşleri Hüseyin Furkan Özyürek (25) ve 10 yaşındaki T.Ö’nün yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırılan baba Mehmet Özyürek de yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşamını yitiren infaz koruma memurunun izin alarak Gaziantep’teki evinden ailesini ziyaret için Kahramanmaraş’a geldiği öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir