Kağıthane-İstanbul Havalimanı açılış-kapanış saatleri nedir? İstanbul Havalimanı metro durakları ve ücreti nedir, kaç dakika sürüyor?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattının açılış tarihini duyurmuştu. Beklenen gün geldi. Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu bugün açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşrifi ile açılan Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu hakkında sorular peş peşe geliyor. Kağıthane- İstanbul Havalimanı metrosu ücretsiz mi, hangi duraklarda duruyor, kaça kadar açık? Kağıthane - İstanbul Havalimanı metrosu ücreti ne kadar? İşte M11 metrosu hakkında merak edilen tüm detaylar...

featured

İstanbul Havalimanı‘na gitmek artık daha kolay. Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattına kavuşan İstanbul, trafiksiz ve ekonomik bir şekilde havalimanına ulaşım sağlayacak. Metro hattını kullanacak olan vatandaşlar, çalışma saatleri, yol ücreti ve süresini merak ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, birçok vatandaşın merak ettiği Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro ücretini ve mesafenin ne kadar olduğunu açıkladı.

Peki, İstanbul Havalimanı kaça kadar açık, kaçta kapanacak? Havalimanı metro ücreti ne kadar? Kağıthane-İstanbul Havalimanı arası ne kadar sürecek? İşte ayrıntılar…

KAĞITHANE İSTANBUL HAVALİMANI YOLCULUK SÜRESİ

Günde 800 bin yolcu kapasiteli bu metro hattı sayesinde Kağıthane’den İstanbul Havalimanı’na 24 dakikada, Taksim’den ise 34 dakikada ulaşılabilecek.

İstanbul Havalimanı’na Göktürk’ten 12 dakika, Zincirlikuyu’dan 33 dakika, 4. Levent’ten 35 dakika, Esenler’den 45 dakikada varılacak.

KAĞITHANE-İSTANBUL HAVALİMANI METROSU ÜCRETİ

İstanbul Havalimanı Metro ücreti, metrobüs ücretiyle aynı olacak. Kısa mesafe 9,90 TL olacak, havalimanı ise 12 TL olacak. Öğrenciler ise indirimli faydalanmaya devam edecek.

Metro hattı 22 Şubat’a kadar ücretsiz hizmet verecek.

kağıthane metro açılışı

ÇALIŞMA SAATLERİ

Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosunun sabah 06.00 ile gece 00.00 arasında hizmet vermesi bekleniyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir