Kadir Şeker’in kurtardığı Ayşe Dırla eroin satıcısı çıktı!

featured

Uyuşturucu operasyonundan gelen son dakika haberi herkesi şaşırttı. Konya’da Kadir Şeker’in hayatını kurtardığı ve ardından Şeker hakkında şikayetçi olan Ayşe Dırla polisin eroin baskınında bir araçta kendisinden 9 yaş küçük bir erkek ve yanlarında eroinle yakalandı. Birlikte yakalandığı kişi emniyet güçlerine Ayşe Dırla ile ilgili olarak verdiği ifadede “İmam nikahlı eşi” olduğunu söyledi! İşte şoke eden son dakika operasyonunun ve Ayşe Dırla’nın yakalanmasına ilişkin tüm detaylar…

Konya’dan son dakika haberi… Konya’da gerçekleştirilen bir operasyonda Kadir Şeker’in hayatını kurtardığı ve o sırada bir cinayet işlediği olayın bvaş rolü Ayşe Dırla gözaltına alındı. Eroinle yakalanan kadının birlikte baskın yediği erkek şahıs ise dikkat çekti. İşte çarpıcı operasyonun ayrıntıları, Ayşe Dırla’nın operasyonda gözaltına alındıktan sonra emniyete verdiği ifade ve diğer detaylar…

Konya Emniyet Müdürlüğü’nün bir araca yaptığı operasyonda 1 kilo eroin ele geçirildi. Araçta gözaltına alınanlardan Ayşe Dırla, Kadir Şeker’in kurtardığı kadın. Konya Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir araca dün akşam operasyon düzenledi. Operasyonda yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi.

ARAÇTA BULUNAN BAŞKA BİR ERKEKLE BİRLİKTE GÖZALTINA ALINDI!

Yaklaşık 1 kilo eroin ile bir aracın içerisinde yakalanan iki isme dair gariplikler bununla son bulmadı. Edinilen son dakika bilgisine göre göre Araçta bulunan 35 yaşındaki Ayşe Dırla ve 26 yaşındaki Murat Hanlı gözaltına alındı. Zanlılar güvenlik güçleri tarafından emniyete götürülerek sorguya alındı.

KİM OLDUĞU SORULUNCA “İMAM NİKAHLI EŞİM” DEDİ

Kadir Şeker olayınca ölen Özgür Duran’ı çok sevdiğini söyleyerek kendisini şiddete maruz kaldığı sırada hayatını kurtaran Kadir Şeker’den şikayetçi olan Ayşe Dırla için Murat Hanlı, polise ‘imam nikahlı eşi’ olduğunu belirtti.

AYŞE D. İLK ÖNCE ‘KADİR BENİ KURTARDI’ DEMİŞ, SONRA İFADESİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİ

Konya’da Şubat ayında bir kadının bir erkek tarafından darp edildiğini gören Kadir Şeker, kadına yardım etmek isterken çıkan arbedede şiddete uygulayan Özgür Duran’ın ölümüne neden olmuştu. İlk ifadesinde sevgilisi Özgür Duran’ın kendisini dövdüğünü, Şeker’in de kurtarmak için müdahale ettiğini anlatan Ayşe D., daha sonra Özgür Duran’la sadece tartıştıklarını, darp olmadığını öne sürerek ifadesini şüpheli bir şekilde değiştirmişti.

Özgür Duran’ın da ‘kasten yaralama’, ‘hırsızlık’, ‘yağma’ ve ‘uyuşturucu madde ticareti’ suçlarından toplam 19 suç kaydı olduğu ortaya çıkmıştı.

KADİR ŞEKER 12.5 YIL CEZA ALMIŞTI

Şeker, olay sırasında Dırla’ya şiddet uygulayan Özgür Duran’a müdahale etmiş, Duran çıkan arbedede kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Kadir Şeker ‘kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirmişti. Kadir Şeker ifadesinde ‘Kadının ağlama seslerine dayanamadım’ diyerek müdahale etmek zorunda kaldığını anlatırken, Ayşe Dırla olaya müdahale etmeye çalışan Kadir Şeker’e ‘Ablacım o benim eşim, sen git’ diyerek uyardığını iddia etmişti.

ŞEKER’İN SON SÖZÜ “ÜZGÜNÜM” OLDU

Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Şeker hakkında Cumhuriyet savcısı geçen duruşmada verdiği mütalaasında iddianameye bağlı kalarak suçun ağır tahrik altında işlendiğini belirterek, ‘kasten adam öldürme’ cezasının en alt sınırdan ceza istenmişti. Edinilen son dakika bilgisine göre mahkemenin kararından önce son sözü sorulan Şeker “Üzgünüm” demişti.

KADİR ŞEKER’E BIÇAĞI SORULMUŞTU

Konya’da olay yerindeki keşif sırasında, Kadir Şeker’in, savcıya verdiği son dakika ifadelerinin detayları da dosyaya yansımıştı. Keşif sırasında savcının “Elinde bıçağın ne işi vardı?” sorusuna karşılık Kadir Şeker’in “Bıçağı internetten elimde tespihle oynar gibi oynamak için aldım” karşılığını verdiği tutanağa yansıdı. Bir görgü tanığı ise ifadesinde, Kadir Şeker’in yere düşen Özgür Duran’a tekme attığını, “Lanet olsun” dedikten sonra arkasını dönerek gittiğini kaydetti.

BEBE BÜSKÜVİSİNİN İÇİNE SAKLAMIŞLAR

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, şüphe üzerine durduğu otomobilde yaptığı aramada bebe bisküvisi içerisine gizli halde 900 gram eroin ele geçirildi. Araçta bulunan Dırla ve yanında bulunan Murat Hanlı gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri süren 2 şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İKİ TARAF DA İMAM NİKAHLIYIZ DEDİ

Şahsın Ayşe Dırla için “İmam Nikahlı eşim” beyanının üzerine emniyetteki sorgu sırasında görevli personelin doğrulama amaçlı sorusuna ‘evet’ diyen Ayşe Dırla’nın da imam nikahlı olarak birlikte yaşadıklarını kabul ettiği öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir