Kadir İnanır’ın hastalığı ne? Kadir İnanır’ın sağlık durumuna ilişkin ilk açıklamalar…

featured

Ünlü aktör Kadir İnanır pıhtı atması nedeniyle 2018 yılında yoğun bakıma alınmıştı. Pıhtının beyin damarı tıkanıklığına sebep olduğunun anlaşılmasının ardından ameliyata alınan Kadir İnanır tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlattı.

Şubat 2012’de bel fıtığı ameliyatı olan İnanır, ardından akciğerlerinde görülen bir tümör nedeniyle bir operasyon daha geçirmişti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Kadir İnanır Muğla’nın Ortaca ilçesinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 72 yaşındaki usta oyuncunun sağlık durumu hakkında hastaneden açıklama geldi. İnanır’ın beyin damarında pıhtı atması sonucu rahatsızlandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı gelen ilk bilgiler arasında yer aldı. İnanır’ın bir süre tedavi altında olacağı ve tetkiklerinin devam ettiği bildirildi.

Yaşayan efsane Kadir İnanır’dan korkutan haber! Yoğun bakıma kaldırıldı…

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Denizli’de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alınan İnanır’ın durumu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz.”

Felç riski bulunmadığını söyleyen yeğeni Levent İnanır ise, “Daha önce beyninde pıhtı atması gibi bir durumun olduğu sanıldı ama öyle değil. Pıhtı ameliyat olan gözünde oluşmuş” dedi.

YAKIN DOSTU MELTEM CUMBUL’DAN AÇIKLAMA

Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen İnanır’ın tedavisi devam ederken, sanatçı arkadaşı Meltem Cumbul sosyal medya hesabından sanatçının sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Cumbul açıklamasında, “Kadir İnanır’ın herhangi bir hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Durumu stabil olmakla birlikte yalnızca tedbir amaçlı doktorlar tarafından müşahede altında tutulmaktadır. Yanıltıcı bilgilere itibar edilmemesi kendisinin ve ailesinin ricasıdır” ifadelerine yer verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir