Neslihan Atagül’ü aldattığı iddia edilen Kadir Doğulu’dan bomba açıklama: “Evet, ihanet ettim!

Önceki gün Etiler'de objektiflere yansıyan Kadir Doğulu, kendisi gibi oyuncu olan eşi Neslihan Atagül'e ihanet ettiği yönündeki söylentileri ti'ye aldı.

featured

Ünlü oyuncu çift Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, ayrılık iddialarıyla gündemden düşmüyor.

Adı Aşkın Tarifi dizisinde başrolü paylaştığı Serra Arıtürk’le anılan oyuncu Kadir Doğulu’nun Serra Arıtürk’le samimi görüntüleri tepki çekmişti.

Neslihan Atagül’ü çıldırtacak video! Aşkın Tarifi dizisinde partner olan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün samimi halleri tepki çekti

“EVET,  İHANET ETTİM”

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre, Meslektaşı Neslihan Atagül ile 2016 yılında nikah masasına oturan Kadir Doğulu’ya, “Eşinize ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusu yöneltildi.

Ünlü oyuncu, “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim” diyerek, sitemkar bir açıklamaya imza attı. Daha sonra sözlerine, “Bunlar iddia, siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etti.

Eşi Neslihan Atagül’ün yurt dışında aldığı ödüller için oyuncu, “Evet, bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi” ifadelerini kullandı.

“HADİ ORADAN!”

Aynı gün yine Etiler’de objektiflere yansıyan Kadir Doğulu, bir iş görüşmesi için geldiği fakat bu konuda detay veremeyeceğini söyledi.

39 yaşındaki oyuncu, “Bugün birkaç toplantım var. O yüzden böyle giyindim. Ama bana bu görüşmelerle ilgili bir şey sormayın lütfen, detay veremeyeceğim” demekle yetindi.

‘Ayrılık’ dedikodularının hatırlatılması üzerine çıkan söylentileri ti’ye alan Doğulu, “Hadi oradan diyorum bu haberleri çıkartanlara sadece. Siz inanabiliyor musunuz?” karşılığını verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir