Kadıköy’de kız tavlama konusunda tüm umudunu kaybeden adam: ‘Ben pes ettim arkadaşlar’

Kadıköy’deki tüm umudunu kaybetmiş adamın yaptığı sosyal medyada gündem oldu. Eline aldığı açıklamasıyla kız tavlama konusunda başarısız olduğunu ve tüm umudunu kaybettiğini söyleyen genç için binlerce yorum yapıldı.

featured

İstanbul Kadıköy’de bir adam, eline aldığı pankart ile dikkat çekti. ‘’Ben pes ettim arkadaşlar’’ yazılı bir notla yerde oturan adam, ‘’Bir manifesto’’ başlığıyla da gerekçelerini sıraladı.

Yıllardır hiçbir kızı ayarlayamadığı için pes eden adam için sosyal medyada yorum yağmuru yaşandı.

Kadıköy’deki tüm umudunu kaybetmiş adam için yapılan yorumlardan bazıları;

eline aldığı, üzerinde “ben pes ettim arkadaşlar” yazan bir pankartla bir köşede oturup; neden pes ettiğini soranlara kağıt dağıtan enteresan şahıs. kendine bir zarar vermez umarım.

bence vazgeçmek bir yana çabalarını arşa çıkarmış müptezel. gerçi çabasında sanatsal bir yan var. oradan azıcık sempati duydum.

madem pes edip bıraktı ne diye bas bas bağırıyor o zaman? galiba hala düşen olur mu diye ümit ediyor.

sadece adamın giden zamanına üzüldüm, 5 sene çok be. yani düşünsenize dünyadaki tüm erkekler kadınlar için hayatlarından 5 sene harcıyorlar. sanırım yontma taş devrinden cilalı taş devrine geçiyor olurduk şu an.

bence düşüyor mu böyle konulu sosyal deney yapan, cevheri güven dublörü bir arkadaşımız.

haftasonu gördüm bu adamı. kafasına kocaman huni takmış, saçma sapan kıyafetler giymiş, elinde de manalı sözler yazan pankartlarla geziyordu. yaptığı dikkat çekme çabasından başka bir şey değil.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir