Kadıköy Tavşantepe metrosundaki bıçaklı saldırgan yakalandı! Suç makinesi çıktı…

featured

Olay dün akşam saatlerinde Kadıköy- Tavşantepe metrosunda yaşandı. Kadıköy yönüne doğru ilerleyen metro, Bostancı durağında beklediği sırada bir kadın ile erkek arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, elinde bıçak olan erkek etrafa küfürler savurarak önce kadının üzerine yürümüş ve ardından trenden inmişti.

O anlar yolcular tarafından anbean kamerayla kayıt altına alınmış ve şüphelinin durakta inmesiyle korku dolu anlar sonlanırken, metro aracındaki diğer yolcular yaşananları endişe ve şaşkınlık içerisinde izlemişti.

SALDIRGAN YAKALANDI

Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan gece yarısı yakandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“24.11.2021 günü Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir erkek şahsın, bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu görülmüştür. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için detaylı bir çalışma başlatılmıştır.

20 ADET SUÇ KAYDI VAR

Yapılan araştırmalarda, görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı tespit edilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışma sonucu şahıs 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsın yapılan incelemesinde (20) adet suç kaydının olduğu anlaşılmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.”

Saldırganın yakalanma anı ise kameralara böyle yansıdı:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir