Kadıköy Fikirtepe’deki patlamada TKP-ML şüphesi! Örgüt üyesinin evinde bomba mı yapılıyordu?

Kadıköy Fikirtepe'deki 3 katlı binada meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Patlamanın terör örgürü TKP-ML üyesi M.K'nın evinde meydana geldiği öğrenildi.

featured

Kadıköy Fikirtepe’deki 3 katlı binada meydana gelen patlama sonrası çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Terör örgütü TKP-ML üyesi M.K’nın evinde meydana gelen patlamada M.K ile birlikte üst katta yaşayan Özbek bir dede ile torunu da can verdi.

Kadıköy’de Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak’ta saat 19.00 sıralarında bir binada patlama yaşandı. Patlamanın ardından binada yangın çıkması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürülerek kontrol altına alındı. Yangında 1 kişi yaralı olarak kurtulurken, 1’i çocuk 3 kişinin ise hayatını kaybettiği belirlendi. Yangında hayatını kaybeden 3 kişi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan çökme riski bulunan binada arama çalışmalarına devam edilirken, patlamanın gerçekleştiği bina havadan görüntülendi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir