Kadıköy’de cumhurbaşkanına küfreden ve aralarında Berkan Oral’ın da olduğu müptezeller yakalandı

Fenerbahçe ile Ümraniyespor arasında oynanacak maçı öncesinde Kadıköy'de, alkol alan bir grup müptezelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik küfretmesiyle ile ilgili olayda yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında CHP’li Meclis üyesinin oğlu Berkan Oral da bulunuyor.

featured

Fenerbahçe- Ümraniyespor maçı öncesinde bir grup taraftar Kadıköy’de toplanarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ağır hakaretlerde bulundu. Sosyal medyaya düşen küfürlü tezahüratlar çok sayıda vatandaşın tepkisini çekti. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı skandal tezahüratlarla ilgili harekete geçti. Başsavcı İsmail Uçar’ın talimatı üzerine, küfürlü tezahürat yapan şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı.

Küfürlerin havada uçuştuğu o tezahüratlarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da ağzı alınmayacak hakaretler edildi. Alkol alıp, Cumhurbaşkanı Erdoğan için edep dışı sözlerle küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, bir yandan da alkış tuttu.

SAVCILIK TALİMAT VERDİ

Savcılık, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne şüphelilerin tespit edilmesi için talimat verdi.

Fenerbahçe maçı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfreden müptezel Berkan Oral bakın kim çıktı?

TESPİT EDİLDİLER

Kamera görüntülerinden tespit edilmesi çalışmaları sonucu iki kişinin kimlikleri tespit edildi.

İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri CHP Meclis üyesi Ali Oral’ın oğlu Berkan Oral ve polis memuru olduğu belirtilen İ.C.’yi gözaltına aldı. Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a küfreden Berkan Oral’ın babası Ali Oral, Ekrem İmamoğlu’yla kanka çıktı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir