Çöpten yiyecek toplatan Ayla Tantuni’nin sahibi konuştu: “Karalama kampanyası”

İstanbul Kadıköy'de çöpe atılan yiyecekleri toplattığı görüntüler ortaya çıkan Ayla Tantuni, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla suçlamaları reddetti.

ayla tantuni

Söz konusu görüntüler Kadıköy’de her gün yüzlerce kişinin yemek yediği Ayla Tantuni’de kaydedilmişti. Görüntülerdeki işletme sahibinin çöpe atılan biberleri çalışanlara toplattığı ve ‘Müşteri tabağında, eline sürmüyor, ağzıyla ısırmıyor, tabakta kalıyor. Yıkayacağız koyacağız. Niye çöpe atalım?” dediği duyuluyordu.

Kayıtlarda yine ‘Yere düşen etleri de geri koyun yazıktır günahtır. Et altın değerinde. Eti bulamıyoruz arkadaşlar yere düşüyorsa yıkayın kardeşim’  ifadeleri duyuluyordu.

“PERSONELE GÖSTERMEK İÇİN ÇEKMİŞ VİDEOYU”

Görüntülerin çekildiği tantunicide çalışan tantuni ustası, ‘Biz yıkayıp koymuyoruz geri. Biz zaten 3 tane tabaklara bırakıyoruz. Patronumuz demiş ki aslında ‘Fazladan bırakmayın ziyan oluyor’ bazı arkadaşlar 6-7 tane bırakıyorlar onun için söylemiştir. Çöpten toplamak yok. Personele göstermek için çekmiş videoyu’ diye konuştu.

ayla tantuni

“KARALAMA KAMPANYASI”

ayla tantuni

Firmadan yapılan açıklama şöyle:

‘Ayla Tantuni Ailesi olarak; 10 şube ile yaklaşık 20 yıldır bugüne kadar Milyonlarca müşterimize Tantuniyi sevdiren Firmamız hakkında Çeşitli sosyal medya ve basın organlarında yer alan söz konusu görüntüler ile karalama kampanyası başlatıldığını üzüntü ile öğrendik.

Her yıl Kamu görevlileri tarafından şubelerimiz ve ürünlerimiz denetlenmiş olup, uluslararası ve ulusal kriterlerden tam not almıştır.

Sevgili müşterilerimiz, Kadıköy İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ürünlerimizden gerekli numuneleri almış olup, söz konusu güncel sonuçlar ortaya çıktığında ivedilikle kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Ayrıca Firmamızın Yetkilisi söz konusu karalama kampanyası ile alakalı kamuoyu açıklaması yapacak olup, bu süre zarfında müşterilerimizin söz konusu iftiralara itibar etmemesini saygıyla talep ederiz.’

Kadıköy’deki Ayla Tantuni’de mide bulandıran görüntüler! Çöpten alıp müşteriye yedirdi…

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir