Kaan Yıldırım Hadise’yi sildi! Hadise soluğu Murat Boz’un evinde aldı…

featured

Ebru Gündeş, 11 yıldır evliliğini bitirmek için eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açmış, gerekçede ise eşinin başka kadınlarla ilişkisi olduğunu hatta o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını belirtmişti.

Ortaya atılan iddialarda, yasak aşk yaşayan ve Ebru Gündeş’in yakından tanıdığı kişinin, O Ses Türkiye’den de arkadaşı şarkıcı Hadise olduğu iddia edilmişti.

“Kimse namusumu lekeleyemez”

İddialara seesiz kalmayan Hadise, aşkı yalanlamıştı. “Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez.” diyen Hadise’ye en büyük destek ise sevgilisi Kaan Yıldırım’dan gelmişti.

Adı Ebru Gündeş’in boşanma sürecinde olduğu Reza Zarrab ile aşk dedikodularına karışan Hadise çileden çıktı: “Bu kadar uzun boylu değil…”

Ancak sevgililerden kötü haber geldi. Evlilik yolunda ilerleyen Hadise ile Kaan Yıldırım, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Kaan Yıldırım’ın, bu iddialara çok bozulduğu ve ilişkiye ara vermek istediği iddia edildi.

Murat Boz’un evine mi gitti?

Son olaylar sonrası Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin kavga ettikleri iddia edildi. Gelen seslerin çok sert olduğu ve Hadise’nin eşyalarını alarak Kaan Yıldırım’ın evini terk ettiği aktarılıyor. Kaan Yıldırım, gidersen geri dönemezsin dediği Hadise gider gitmez takibi bıraktığı, hemen ardından Hadise’nin de Kaan Yıldırım’ı takipten bıraktığı öğrenildi. Ancak Hadise ve Kaan Yıldırım çifti şu an fotoğrafları duruyor!

Yaşanan gelişmeler sonrası çok üzgün olan Hadise, soluğu Murat Boz’un evinde aldığı öğrenildi. Valizleriyle Murat Boz’un evine gelen Hadise, zor günleri yakın arkadaşının evinde atlatacağı öğrenildi. Koronavirüs olan Murat Boz testinin negatif çıktığı ve Hadise ile evden uzun bir süre çıkmayacağı öğrenildi!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir