Joe Biden kime ne söz verdi?

2023 Türkiye’si için önemli hedefleri olan ABD Başkanı Joe Biden Türkiye’den kime ne sözler verdi? Birazdan tek tek açıklayacağım.

AK Parti iktidarını Haber Motto olarak başta yolsuzluklar, ekonomi yönetimi, liyakatsiz atamalar ve din istismarı konularında en sert başlıklarla eleştirdik. Hala da hata gördüğümüz, yanlış gördüğümüz başlıklarda eleştirmeye devam ediyoruz. Mesela Haber Motto olarak TÜİK tarafından açıklanan ekonomik verileri hala penguen resimleri ile veriyoruz. Biz aptal değiliz, okuyucularımızı da hiçbir zaman aptal yerine koymadık. Ne havuz medyasının çomar habercileri gibi at gözlüğü ile baktık ne de muhalefet medyasının anarşizm heveslisi medyası gibi ideolojik baktık. Bizim için önemi olan AK Parti ya da CHP değil, Türkiye’nin milli çıkarlarıdır.

AK Parti’yi de CHP’yi de aynı anda en sert biçimde eleştirmemize şaşıranlara şunu net bir şekilde hatırlatmak isterim: Türkiye’nin milli çıkarları bizim reklam gelirlerimizden önemlidir!

2019 yerel seçimlerinde hakkı yenen Ekrem İmamoğlu’nu o dönem nasıl savunduysak, bugün HDP-PKK çevreleri ile arasına mesafe koyamaması yüzünden o derece eleştiriyoruz. Ya da Recep Tayyip Erdoğan’ı askeri yatırımlar, harp teknolojileri konusunda nasıl destekliyorsak cumhurbaşkanlığı makamını iç siyasete alet etmesi ve ekonomiyi ve milli güvenliğimizi tehlikeye sokan çıkışları konusunda eleştiriyoruz.

Bizim için önemli olan Cumhur İttifakı ya da Millet İttifakı’nın geleceği değil Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk ilke ve devrimlerinin geleceğidir.

İşte bu sebeple botokslu mafya Sedat Peker’in şantaj karşılığı çekilen videoları karşısında Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanında saf tuttuk. Havuz basınının saklandığı, muhalif basının yüklendiği bir anda sadece Haber Motto, gerçekleri yazmaya cesaret etti. Tehditlere, baskılara aldırmadan botokslu gay mafya Sedat Peker’in rezilliklerini ortaya koyduk.

Fetullah Gülen sapığının kaset arşivinde yer alan kayıtların Türkiye’nin geleceğine yön vermesi kabul edilemez. Atatürk’ün partisi CHP’nin ve temsilcilerinin bu tuzağa düşmelerini aklım almıyor. Türkiye’nin milli çıkarları, Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin temelleridir. Bu temelleri tehlikeye atacak her adıma iştirak etmek ancak vatan hainlerinin başvuracağı bir yöntemdir.

Başlıktaki sorumuza dönersek; Joe Biden kime ne söz verdi?

CHP’ye ve Millet İttifakı’na 2023’te iktidar sözü verdi.

Fetullah Gülen ve sapık müritlerine af ve Türkiye Cumhuriyeti’ne geri dönme sözü verdi.

Sedat Peker’e, FETÖ’den aldığı gay ilişki kasetlerini imha ve Türkiye transit uyuşturucu trafiğinin sahipliği sözü verdi.

PKK’ya ve HDP’ye Süleyman Soylu’nun görevden alınacağı sözü verdi.

İsrail’e ve uluslar arası enerji şirketlerine Recep Tayyip Erdoğan’ın devrileceği sözü verdi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir