Jeep’in arkasından pompalı tüfekle ateş açmak kimin aklına gelirdi! Adana’da yaşanan olay kameralara böyle yansıdı

Adana'da otomobil sürücüsü, 'yol verme' sebebiyle tartıştığı kişinin kullandığı cipe pompalı tüfekle ateş açtı. O anlar cep telefonu kamerasına böyle kaydedildi.

featured

Trafikte ‘yol verme’ kavgalarına bir yenisi daha eklendi. Adana‘daki ‘yol verme’ tartışması esnasında cip sürücüsünün sopayla saldırdığı otomobil sürücü bagajından çıkardığı pompalı tüfekle ateş açınca korku dolu anlar yaşandı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, merkez Çukurova ilçesine bağlı Belediyeevleri Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, 01 DHF 10 plakalı cipin sürücüsü ile 01 AHS 676 plakalı otomobilin sürücüsü ‘yol verme’ nedeniyle tartışmaya başladı. Cip sürücüsünün sopayla saldırdığı otomobil sürücüsü, bagajından pompalı tüfek çıkardı.

Bunun üzerine cipin sürücüsü aracına binip hızla kaçmaya başladı. Elinde pompalı tüfek olan kişi ise sürücüsünün hızla olay yerinden uzaklaştığı cipe cadde ortasında ateş açtı. O anlar ise otobüsteki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

Sosyal medyada söz konusu olay hakkında şu yorumlar yapıldı:

ülkenin iyice tımarhaneye döndüğünü kanıtlayan bir başka olay

ülkedeki insanların ruh sağlığının bu konuyla ilgisi yok. cezalar caydırıcı değil. ceza almıyorlar. bir şey yapsalar, yakalanmıyorlar. yakalansalar serbest bırakılıyor.

bagajda tüfek taşınıyor. jobla saldırılıyor. kamuya açık alanda tüfekle ateş ediliyor. sonuç? allah bilir kimse gözaltına alınmamıştır bile. burada gündem olursa (olunca) kaymakam çıkar, yakaladık der. o da şanslıysak. bazı suçları görmezden geliyorlar.

adamlarda ki rahata bak, arac bagajinda tüfekle geziyorlar. komedi gibi ülkeyiz

avrupa ve orta doğu’nun meksika’sı olduğumuzu gösteren olay.

başka da sözüm yok hakim bey.

adamın sopayla saldırmasına mı üzüleyim, üç kişinin bir adamla mücadele edememesine mi şaşırayım, bagajın açılmamasına mı güleyim bilemedim. duygu karmaşası yaşatan görüntüler.

https://habermotto.com/adanada-esine-kizip-damdan-atlayan-adam

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir