Külot bekçisi İzzet Yıldızhan, SİSİ ile aşk yaşamış! Bomba iddialar…

Bazı şarkıcıların sahne kostümleri hakkında “Külotla da sahneye çıkmasınlar” diyen İzzet Yıldızhan'a çok ilginç bir çıkış da Seyhan Soylu'dan geldi. Geçmişte İzzet Yıldızhan ile olan birlikteliğini ilk kez söyleyen Soylu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

featured

Geçtiğimiz hafta ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, cesur dekolteli sahne kostümleriyle ilgili çok konuşulacak bir açıklama yaptı ve “Burası Türkiye! Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahne adabı diye bir şey var. Bir zahmet külot ve mayoyla sahneye çıkmayın. Aileler sizi seyrediyor. Çocuklarımız sizi izliyor. Biraz kendinize saygı duyurun” diyerek şarkıcıları topa tutmuştu.

İZZET YILDIZHAN RTÜK’E SESLENDİ

Bu yorum üzerine halk ikiye bölünmüş, İzzet Yıldızhan’ a destek verenler kadar tepki gösterenler de olmuştu. Gelen tepkiler üzerine bugün Yıldızhan sosyal medya hesabından bir video paylaşarak RTÜK’ e seslendi.

Gelen tepkilere isyan eden İzzet Yıldızhan RTÜK’e seslendi: “Anneme küfür ediyorlar”

Flash TV’de “Al Sana Haber’de İzzet Yıldızhan ile çarpıcı açıklamalar yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, Yıldızhan’a yaptığı bu açıklamalar yüzünden tepki gösterdi.

SİSİ, İZZET YILDIZHAN İLE AŞK MI YAŞADI?

Geçtiğimiz günlerde Bahar Candan‘ın canlı yayında Seyhan Soylu’ ya yönelttiği soruya masadaki diğer yorumcuları şoke etti. Bahar Candan, bana Nihat Doğan söyledi “Seyhan Soylu ile İzzet Yıldızhan eskiden büyük aşk yaşamış, Anne o benim Babam mı?” sözleri üzerine Seyhan Soylu Bahar’ın bu sözlerine karşılık önce inkar etti ‘’ Ben Özel hayatımı konuşmuyorum ‘’ dedi.

 

Nihat Doğan ‘da İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşkına gönderme yaparak “Ferhat Şirin için dağları delmiş. Padişaha söylemişler Ferhat diye biri Şirin için dağları delmiş diye. Padişah merak etmiş bu ne kadar güzel bir kız ki uğruna dağlar delinmiş. Hemen gidip kendime alayım bu kadar güzelse. Padişah atlamış gitmiş Şirin’ in kapısının önüne demiş ki “ Şirin nerede çağırın” Şirin gelmiş. Şirin’ i gören padişah demiş ‘Aman Yarabbi bu nasıl gudubet bir kız’ Ferhat’ ı çağırın demiş. “Ulan Ferhat Efendi bu kız için mi sen dağları deldin” Ferhat demiş ki “Siz bir de onu benim gözümden görün”

Ertesi günü Bahar Candan ve Ebru Polat Seyhan Soylu’ yu sıkıştırarak Ebru Polat; “sen bize gelince didik didik ediyorsun sana gelince konuşmuyorsun”  sözü üzerine Seyhan Soylu  “Canım çok eski küllenmiş bir olay kapatın şimdi sırası değil” deyip lafı yine geçiştirdi.

SEYHAN SOYLU İTİRAF ETTİ

Ve bugün Seyhan Soylu Al Sana Haber için Yeliz Yeşilmen ile pazara çıktı, ikili pazarda İzzet Yıldızhan ‘a don almaya geldik diyerek gündemi hicvederek röportajlar yaparken Yeliz Yeşilmen’in sorduğu bir soruya karşı net olarak ilk kez cevap verdi ‘’ İlla ki öğrenmek istiyorsunuz evet İzzet 30 yıl önceki enişten o zaman daha henüz çıtırdım ve Kıro severdim “ deyince Yeliz Yeşilmen kahkahaları patlattı.

Yeliz Yeşilmen’i yanına alarak pazara çıkan Seyhan Soylu ve İzzet Yıldızhan’a hem külot aldı hem de aşkını itiraf etmiş oldu. Seyhan Soylu, Yeliz Yeşilmen’in “Seninle ilişkisi de hep konuşulurdu ilk def itiraf ettin. Ne zaman yaşandı bu aşk ?” sorusuna  “30 sene önce” diyerek bu eski aşkı itiraf ederek bombayı patlattı. Sonra bu diyalog stüdyoya taşındı.

Yeliz Yeşilmen’in “Gerçekten aşk yaşadın mı imam nikahı kıydın mı?” sorusuna ise Soylu, ‘’ Ben imam nikahı yapmadan kimse ile beraber olmam‘’ cevabını verdi. Seyhan Soylu bu sorulara cevap vermekten önceleri kaçınmıştı. Ve bomba itirafın sebebini canlı yayında ekrana bakarak seyircilere hitaben bu sefer Seyhan Soylu yaptı:

Bak İzzet Yıldızhan birbirimizi iyi tanırız. Bu külot davasında da seni korumaya çalıştım ama görünüyor ki seni Nihat Doğan başta olmak üzere bizim masadakiler ve diğer magazin programları bu saçma külot davası konusunda seni eleştirdikleri için gazeteci meslektaşlarımızı, Tv yorumcularını kısaca seni bu fütursuz sözlerini ayıplayan medyayı RTÜK’e şikayet ediyorsun. Biz seni nereye şikayet edelim İzzet? Sen milletin donuna gir sonra iki laf söylendi diye feryat et. Yahu millete ahlak dersi vermeyi, Basına ayar vermeyi bırak da önce kendine ayar ver. Beni de daha fazla konuşturma senden neden ayrıldığımı söylersem insan içine çıkamazsın, macerandan çok daha büyük skandal olur, al sana don aldım ‘’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir