İzmir’de köpek tartışması kanlı bitti: Yahya Köşek, Meryem Köşek ve Funda Güçlü hayatını kaybetti

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Ali İhsan K. ile Yahya Köşek arasında köpek sebebiyle başlayan tartışma cinayetle sonuçlandı. Ali İhsan K., köpek besleyen komşusu Yahya Köşek, eşi Meryem Köşek ve kızları Funda Güçlü'yü silahla vurdu.

featured

İzmir’de köpek sebebiyle başlayan tartışma sonrası Yahya Köşek, Meryem Köşek ve Funda Güçlü silahla vurularak hayatını kaybetti.

TORUNLARIM KÖPEKTEN KORKUYOR

Bayraklı ilçesinde Ali İhsan K., 4 gün önce evinin bahçesinde köpek besleyen komşusu Yahya Köşek’e, “Parka giderken torunlarım köpekten korkuyor” diyerek tepki gösterdi.

Köşek’in sert cevap vermesi üzerine ikilinin arasında kavga çıktı. Bu kavganın ardından bugün Ali İhsan K.’ye ait evin önünde tekrar karşılaşan ikili arasında bir tartışma daha yaşandı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma kavgaya dönüşünce tabancasını çıkaran Ali İhsan K., Yahya Köşek, eşi Meryem Köşek ve kızları Funda Güçlü’ye tabancayla ateş etti.

YARALILAR KURTARILAMADI

Ağır yaralanan 3 kişi, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Ege Üniversitesi Hastanesi ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, doktorların müdahalesine rağmen hayatlarını kaybetti.

SUÇ ALETİYLE YAKALANDI

3 kişinin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderilirken, polis olayın ardından Ali İhsan K.’yi suç aleti tabancayla yakalayıp, gözaltına aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir