İzmir’de bir otobüs şoförü “Kapalısın diye namuslu musun, AK Parti’nin köpeğisin” diyerek başörtülü Rabia Yılmaz’a saldırdı

featured

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Rabia Yılmaz isimli kadın, geçtiğimiz perşembe günü akşam üstü 18:25 sularında iki kişinin sözlü ve fiziki saldırısına maruz kaldığını öne sürdü.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, ATM’den para çektiği sırada Buca-Bornova hattında çalışan ‘Ramazan’ isimli minibüs şoförünün üzerine doğru geri manevra yaptığını ve aracın altında kalma tehlikesi atlattığını ifade eden Yılmaz, şoför ile tartıştı.

Başörtüsünü çıkararak saldırdı

Eşi olduğu öne sürülen kadın ile birlikte Yılmaz’a küfürler savuran ve özür dilemesini istediği belirtilen minibüs şoförünün, sonrasında aracından inerek Yılmaz’ın başörtüsünü çıkardığı ve darp ettiği iddia edildi.Sonrasında çevredeki vatandaşların araya girmesiyle aracına binen şoför ve eşi, olay yerinden uzaklaştı.

Darp raporu aldı ve şikayetçi oldu

Olayın ardından hastaneye giderek darp raporu aldığını belirten Rabia Yılmaz, “Beni darp ve tehdit eden, inandığım değerlere hakaretler savuran bu şahıslardan şikayetçi ve davacıyım.” ifadelerini kullandı.

Saldırının caddedeki iş yerleri ve mobese kameraları tarafından kayıt altına alındığı ifade ediliyor.

İşte Rabia Yılmaz’ın ifadesinden bir bölüm:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir