İzmir, ‘İzmir Baba’ya ağlıyor! Sancar Maruflu vefat etti…

featured

İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, kalp ve solunum yetmezliği nedeniyle daha önce Eşrefpaşa Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Hastalıklara bağlı problemler nedeniyle vücudundaki enfeksiyon seviyesinin arttığı öğrenilen Maruflu, Özel Can Hastanesi’ne sevk edildi. Burada entübe edilen Maruflu’dan acı haber bu akşam geldi. Maruflu, kalp ve solunum yetmezliğine bağlı problemler nedeniyle hayatını kaybetti.

Acı haberi Konak Belediyesi duyurdu. Konak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyük bir değerimizi kaybettik. Sevgili #SancarMaruflu, İzmir Baba, seni çok özleyeceğiz… Işıklar içinde uyu, ruhun şad olsun” denildi.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “İzmir’in simge isimlerinden, İzmir Baba Sancar Maruflu’yu tedavi gördüğü hastanede maalesef kaybettik. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum” derken eski CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ise “İzmir sevdalısı, İzmir’in sembol ismi, çok değerli abimiz Sancar Maruflu’yu kaybettik” mesajını paylaştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İzmir sevdalısı, vefa anıtı Sancar Maruflu’nun vefat haberini büyük üzüntüyle öğrendim. İzmirliler, İzmir’e gönül verenler onu hiçbir zaman unutmayacak. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dilerim” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir