FOX’un yaptığı algı operasyonu elinde patladı! Çiftçi Hasan Savaş’ı satın almışlar

FOX TV'nin ekonomi ve tarım üzerinden yaptığı algı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Tarım kredi müdürünün kendilerine gübre ve mazot desteği vermediğini, makamına kadar gitmelerine rağmen geri çevrildiğini ileri süren çiftçi Hasan Savaş'ın FOX tarafından satın alındığı öğrenildi. Gerçekler bölgedeki diğer çiftçilerin açıklamalarıyla deşifre oldu.

featured

Toplumun çeşitli kesimleri üzerinden gerçek dışı yayınlarla ekonomi algısı yapan Fox TV‘nin bir yalanı daha ortaya çıktı. Bir çiftçi ile röportaj yaptığını ve çiftçilerin destek almadığını iddia eden Fox TV gübre atamayan ve tarlası boş kalan çiftçiler olduğunu izleyicisine aktardı. Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Aynı alanda üretim yapan çiftçilerin A Haber’e ulaşarak desteklerin ödendiğini anlatması üzerine bir yalan haber daha deşifre olmuş oldu.

 

Bölgedeki çiftçiler söz konusu çiftçinin kendilerine durumu anlattığını şu sözlerle aktardı: “FOX’tan gelmiş demişler. Sen burada bir hükümeti karala demişler. Niye yapıyorsun dedik. Benim ihtiyacım vardı borçlarımı kapatmak için dedi”

Fox TV’de terör propagandası! Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, İsmail Küçükkaya’ya konuk oldu…

BAKAN NEBATİ: 90 MİLYAR DESTEK VERDİK

Fox’un yalan haberinin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin açıklamalarıyla aynı tarihlere gelmesi de manidar bulundu. Nebati “Son 5 yılda çiftçimize 90 milyar TL destek verdik” dedi.

Ahmet Hakan’dan Fox TV spikeri Selçuk Tepeli’ye: “Ekranda bilgi vermek yerine kıraathane siyaseti yapıyor”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir