İyilik dizisi yeni sezona bomba bir giriş yaptı!

Geçen sezon yayına başlayan ve 8 bölüm izleyiciyle buluşan İyilik dizisinin reytingleri beklenen ilgiyi görememişti. Fox TV’ ekranlarındaki Med Yapım imzalı dizinin, entrika, aldatma dolu konusunun büyük heyecan uyandıracağı tahmin ediliyordu. Fakat sezon sonuna doğru final yapması konuşulmaya başlanmıştı. Başrollerini Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın paylaştığı dizinin devamına karar verildi ve yayın hayatına güçlü bir şekilde geri döndü.

featured

İyilik, 9 Eylül Cuma akşamı sezonun ilk bölümüyle ekrandaydı. İyilik dizisi. 9. bölümü izleyenler, Neslihan ve Damla arasındaki kıyasıya rekabetle birlikte yalan, entrikanın baş döndürdüğü etkileyici bir bölüm izlediler. Dizi, sezonun ilk bölümüyle izleyenleri yakalamayı başardı ve ‘ben de varım!’ diyerek Cuma akşamlarının etkili rakibi olduğunu ortaya koyarak tüm kişilerde ilk sırada yer aldı.

Dizinin yayınlanan 10. bölümünde de durum değişmedi! Yeni bölümüyle İyilik dizisi, tüm kişiler kategorisinde 1. sıraya yerleşti! Cuma akşamlarının yeni ve güçlü rakibi olduğunu Eylül sezonu ile birlikte duyuran dizi, AB’de ise 5. sırada yer aldı. ABC1 kategorisinde de 4. sıraya yerleşen İyilik, sezona hızlı bir başlangıç yaparak iddiasını ortaya koymaya devam ediyor!

Bu akşam ekranda yer alan TRT1’in Kasaba Doktoru dizisi ile rakip olan İyilik’in MasterChef Türkiye programı ile de rekabet ettiği ve Total’de tv8’in sevilen programını geçerek ilk sıraya oturduğu görülüyor.

Gelecek haftalarda diğer kanalların dizilerinin yayına girmeye başlamasının ardından İyilik dizisinin rakipleriyle durumunu hep birlikte göreceğiz. Ancak şimdiden izleyenleri yakalayarak yeni sezona etkili bir şekilde girmiş ve ikinci haftasında da devam ettirmiş olması, İyilik dizisi için büyük bir avantaj oldu.

Sırlar, tehditler, planlar ve stratejilerin bitmediği dizinin yeni sezonda bir önceki sezonun reytinglerini unutturacak başlangıcı ile kanalın da elini güçlendirdiği görülüyor. Neslihan-Damla ve Murat arasında yaşanacaklar, aldatılan kadının intikamı ve diğer kadının oyunları arasında hikaye bambaşka bir yere doğru gidiyor!

İkinci sezonda ipleri eline alan Neslihan’ın Damla’ya karşı hamleleri, adeta izleyicinin içinin yağlarını eritiyor. Sakin ve huzurlu hayatının bir yalan üstüne kurulu olduğunu gören Neslihan, sessiz ve sakince yaptığı planlarla herkesi şaşkına çevirmeye devam edecek gibi görünüyor!

Dizinin 11. bölüm fragmanı da yayınlandı. 10. bölümde Neslihan’ın zafer kazanmasının ardından yeni bölümde “Yine o kadın kazandı” feryatları içinde Damla’ya bir şey olursa kendisinin sorumlu olduğunu söyleyen polis memurunun karşısındaki gözyaşları ise izleyiciyi endişelendirdi! Neslihan’ın bu savaşta kazanan taraf olmasını isteyen dizinin takipçileri, gelecek hafta can sıkıcı gelişmelerle karşılaşacak anlaşılan

İyilik dizisinin Damla’sı Sera Kutlubey’ın pozları mest etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir