İYİ Parti Elazığ teşkilatı feshedildi! İl başkanı Mevlüt Or’un yerine Servet Gürgözeler atandı

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindeki 9 ilçe başkanı yönetimleriyle beraber İYİ Parti Genel merkezi tarafından görevden alındı.

featured

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindeki 9 ilçe başkanı, Genel Merkez tarafından görevden alındı. Görevden alındıklarını basından duyduğunu belirten Or, genel merkez tarafından kendilerine bir açıklama yapılmadığını kaydetti.

“PARTİ GÜÇLENDİKÇE BİRİLERİ ALTIMIZI OYMAK İSTEDİ”

Sözcü’de yer alan habere göre, il, merkez ilçe ve 9 ilçe başkanının yönetimleriyle beraber görevden alındığını belirten Mevlüt Or, şu ifadeleri kullandı:

Görevden alındığımız doğrudur. Ben de görevden alındığımızı basından öğrendim. Şu ana kadar bana herhangi bir açıklama gelmedi. İl, merkez ilçe ve 9 ilçe yönetimi görevden alındı. Elazığ İYİ Parti teşkilatı feshedildi.

“TÜZÜK GEREĞİ İL BAŞKANI ÜYE KAYDI YAPAMIYOR”

Görevden neden alındığımıza ilişkin bana gelen bir bilgi yok. Ama usulsüz üye kaydının yapıldığına dair üyelerin şikayetleri gerekçe gösteriliyor. Bu alınmaların yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgisi yok sadece usulsüz üye kaydı gündeme alındığı gösteriliyor. Ancak üye kayıtlarının yapımı il başkanının görevi değildir.

Çünkü üye kayıt sistemlerinde şifre ilçe başkanlarında. Tüzük gereği il başkanı üye kaydı yapamıyor. Ben nereden bilebilirim kimi üye yapmış? Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız Koray Aydın’ı aradım ama cevap alamadım.

Sahada yaptığımız çalışmaları görüyordunuz ama parti güçlendikçe birileri altımızı oymak istedi. Partime karşı bir kırgınlığım yoktur aldıkları karara saygı duyuyorum.  Hakkımızda hayırlısı olsun.

YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or’un görevden alınmasının ardından yeni il başkanı belli oldu.

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı, MHP Elazığ eski İl Başkanı Servet Gürgözeler oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir