İyi Günde Kötü Günde neden erken final yapıyor? Elçin Sangu kimi suçladı?

featured

Kiralık Aşk dizisiyle ünlenen oyuncu Elçin Sangu, sevgilisi Yunus Özdiken’in açtığı dükkanın tanıtımına katıldı. Elçin Sangu magazincilerin sorularını yanıtladı ve İyi Günde Kötü Günde dizisinin reytingler yüzünden bitmediğini söyleyerek o ismi suçladı! Partner seçimini özellikle Elçin Sangu yapmış.

Star TV’de yeni başlayan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen İyi Günde Kötü Günde dizisi bekleneni karşılamadı vere final yaptı. Elçin Snagu’nun partner uyumu gözle görülür şekilde berbat olsa da dizinin yapımcısından yönetmenine kimsenin bunu dile getirmemiş olması ilginç. Kulislerde, sosyal medyada konuşulana ve yazılan iddialara göre Elçin Sangu partner seçimini özellikle kendisi yapmış ve Elçin Sangu olarak geri planda kalmayacağı bir partner istemiş.

Dizinin oldukça kötü yorumlar almasını ve düştüğü durumu hala hazmedemeyen Elçin Sangu, durum karşısında adeta öfkeliydi.

Elçin Sangu dizinin bitmesi ile reytinglerin alakası olmadığını iddia etti. İşte Sangu’nun açıklamaları;

“Ne olursa olsun bu kadar zor zamanlarda bu kadar insanın özveriyle çalıştığı işlerden bahsediyoruz. Siz, biz. Daha çok alanda, sahada çalışan insanlar için 6 bölüm değil yani. Ben bunu eskiden de kabul edemiyordum. Şu anda kabul etmiş değilim. 6 bölümde bir işin kendini anlatabilmesi mümkün değil. Dolayısı ile orada demek ki başka dinamikler devreye gidiyor. Kanal matematiklerini siz bilirsiniz.

Dizinin kesinlikle reyting kurbanı olduğunu kabul etmeyen Sangu “Set ile ilgili, yapım ile ilgili bir şey yok. İç dinamiklerle alakalı” diyerek kanalı suçladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir