İtiraf ettiler! Selin Şekerci ve İbrahim Selim aşk yaşıyor

featured

İbrahim Selim ile Bu Gece adlı programın sunucusu İbrahim Selim’in, oyuncu Selin Şekerci ile birlikte olduğu iddia edilmişti.

Objektiflere takıldı

Selin Şekerci, Zorlu AVM’deki alışveriş turu sonrasında meydan katında yakın dostlarıyla bir araya geldi. AVM’den ayrılırken objektiflere takılan oyuncu, “Bugün son set günümüz. Şimdi oraya gidiyorum, sonrasında kısa bir tatil yapıp dinleneceğim” dedi.

“Evet, haberler doğru”

Son dönemde hakkında çıkan “İbrahim Selim ile aşk yaşıyor” şeklindeki haberler hatırlatılan Selin Şekerci, “Evet, haberler doğru. Şu anda her şey çok güzel ve yolunda” diyerek aşk yaşadıklarını doğruladı.

Selin Şekerci kimdir?

Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur.

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. Annesi ve babası 5 yaşındayken boşanmıştır. 8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. Annesinin ısrarı ve yardımları ile tiyatro kursuna gitti. Önce İzmir’de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yer aldı. Daha sonra 2006 yılında 18 yaşındayken İstanbul’a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Sihirli Anahtar ajansına bağlı olan Selin Şekerci 1,68 boyunda ve 57 kilo ağırlığındadır. Selin Şekerci, Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı.

2006 yılında “Sağır Oda” dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında “Kavak Yelleri” birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, “Melekler Korusun” dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. 1969 yılında Necati Cumalı’nın yazdığı aynı adlı hikâyesinden uyarlanan, 2011 yılında yönetmenliğini Şerif Gören’in yaptığı “Ay Büyürken Uyuyamam” adlı sinema filminde Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Fırat Çelik ile birlikte oynadı.

2012 yılında Mert Öner ile birlikte TRT Okul için “Ben Yaparım” adlı bir program yaptılar. Aynı yıl “Benim İçin Üzülme” adlı dizi filmde rol aldı.

2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde başrollerini Deniz Baysal, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Furkan Andıç, Fırat Albayram’ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç’tır. 2013 yılını 2014 yılına bağlayan yılbaşı gecesinde “O Ses Türkiye” Yılbaşı Özel programında ‘Feeling Good’ isimli şarkıyı seslendirdi ve Ebru Gündeş’in ekibine dahil oldu.

Selin Şekerci, 2015 yılında “Acı Aşk” dizisinde Sezgi Sena Akay, Seçkin Özdemir, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Can ile birlikte rol aldı. 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır. 2018’de Tv8’de yayınlanan Kızım dizisinde rol aldı. Şekerci en son Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy ile oynadı. 

İbrahim Selim kimdir?

42 yaşındaki başarılı sunucu-oyuncu İbrahim Selim, 1979’da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin’lidir. Selim, 3 sene biyoloji bölümü okuduktan sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi.

Ankara’da TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Sonrasında İstanbul’a taşındı. Burada DOT Tiyatro’ya girdi.

Çok sayıda reklamda yer alan ve seslendirme yapan İbrahim Selim, Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı.

Daha sonra Derviş Zaim’in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat adlı dizide rol aldı. Yine bir YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının sunuculuğunu yapıyor. Son dönemlerde ise Youtube kanalı “Stolk” ile karşımıza çıkıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir