İsveç’te skandal görüntü! Terör örgütü PKK’nın bayrağını açtılar…

Türkiye’nin NATO üyeliğine karşı çıktığı İsveç’ten skandal görüntüler geldi. İsveç'te terör örgütü PKK’ya ait sözde bayraklar açıldı. Terör örgütü sempatizanları ellerindeki kırmızı meşalelerle etrafı dumanla kaplarken o anlar saniye saniye görüntülendi.

featured

Son günlerde NATO’ya girme planlarıyla tüm dünyada gündem olan İsveç’te skandal görüntüler ortaya çıktı. İsveç’in başkenti Stockholm’deki bir üst geçitte, PKK terör örgütüne ait sözde bayraklar açıldı.

O anlar saniye saniye kaydedildi. Terör örgütünün sözde bayrağı açıldığı sırada yoldan geçenlerin hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi dikkatlerden kaçmadı. Köprü altındaki trafik normal bir şekilde seyretti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde İsveç ve Finlandiya’nın NATO’ya katılımına olumlu bakmadığını söylemişti. Erdoğan itirazına sebep olarak İsveç ve Finlandiya’nın “terör örgütleri için misafirhane” olduklarını ve bu iki ülkenin de terör örgütü PKK’ya destek verdiğini iddia etmişti.

Bugün ortaya çıkan görüntüler Türkiye’nin NATO’da ret oyu gerekçelerini haklı çıkardı.

‘PKK’NIN KUCAĞINA OTURMUŞ HOKKABAZLAR’

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca da görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Karaca yaptığı paylaşımda, “Bu PKK’nın kucağına oturmuş hokkabazlar mı, NATO’ya girecek…” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir