Ağabeyini dövmeleri umurunda olmadı! İstifa eden Sevda Gül Tunçer Ümit Özdağ’a geri döndü

Zafer Partisi'ndeki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa eden Avukat Sevda Gül Tuncer, 1 ay sonra Zafer Partisi'ne geri döndüğünü açıkladı. Adı daha önce sekreteri ve baldızı ile aşk dedikodularına karışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Avukat Sevda Gül Tunçer ile de gönül ilişkisi olduğuna dair dedikodular ise sosyal medyayı sallamıştı.

featured

Sevda Gül Tunçer, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken sosyal medya hesabından “Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevimden ve Parti üyeliğimden istifa etmiş olduğumu saygılarımla bildiririm. Atatürk’ün Gençliğe Hitabede verdiği vazifenin bilincini her şartta taşıyacağım. Bu bilinçteki tüm arkadaşlara mücadelesinde başarılar diliyorum. Vatan,Emek,Onur” diyerek 2 Eylül’de istifa etti.

Zafer Partisi’nin Ankara’daki parti kurultayına katılan Sevda Gül Tunçer yeni bir paylaşım yaptı. Sevda Gül Tunçer, “Türkiye Cumhuriyeti ve Atatürk ilkeleriyle derdi olan karşı devrimcilere, örtülü işgalcilere, dahili ve harici tüm bedhahlara, tüm haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı mücadeleye, Zafer Partisindeki görevlerimle devam edeceğim. Zafer Partisi 1. Olağanüstü Kongresi Hayırlı Olsun” dedi.

AŞK DEDİKODULARI AYYUKA ÇIKMIŞTI

Adı daha önce sekreteri ve baldızı ile aşk dedikodularına karışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Avukat Sevda Gül Tunçer ile de gönül ilişkisi olduğuna dair dedikodular sosyal medyayı sallamıştı.

Zafer Partisi‘ni karıştıran istifa! Sevda Gül Tunçer ile Ümit Özdağ arasında neler yaşandı?

 

SEVDA GÜL TUNÇER’İN AĞABEYİ DARP EDİLMİŞTİ

Av. Sevda Gül Tunçer’in ağabeyi Alper Tunçer, Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı’nda saldırıya uğramıştı. Zafer Partisi Antalya İl Teşkilatı’na usule aykırı üye kaydı yaptığı ve Antalya İl Başkanı’nın kayıt defterinde karar alarak yapması gereken işlemleri “Ben genel başkanın baş danışmanıyım” diyerek usulsüz olarak kendi başına yaptığı iddia edilen Alper Tunçer, dönemin il başkanı Galip İlya tarafından önce uyarılmış. Ancak “Ben genel başkanın danışmanıyım, istediğimi yaparım” deyince de il başkanlığında darp edilmişti.

Zafer Suç Örgütü’nde yeni skandal: Sevda Gül Tunçer’in ağabeyine Antalya’da dayak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir