İşte Türkiye’nin İsveç’ten istediği teröristlerin isimleri…

NATO'ya üye olmak isteyen İsveç'in ülkesinde barındırdığı teröristlerin kim olduğu öğrenildi. Özellikle Harun Tokak, FETÖ'nün en önemli isimlerinden birisi. Zira karanlık kurul üyelerinden "baş yüceler" ya da "istişare heyeti" denilen bu kurul üyelerinden örgütün sözde İsrail İmamı.

featured

İsveç ve Finlandiya NATO’ya üye olmak için başvuruda bulunmuştu. Ancak Türkiye’nin konuyla ilgili tavrı belli. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın, dün partisinin grup toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “30 teröristi istedik vermediler. 30 teröristi vermeyeceksin, NATO’ya girmek için bizden destek isteyeceksiniz. Şimdi Pazartesi günü gelmek istiyorlarmış, boşuna yorulmasınlar. Terör örgütleri İsveç’te hala yürüyor. Hem PKK/YPG’ye her türlü desteği verip hem de NATO üyeliği için destek istemek tutarsızlıktır.” ifadelerini kullandı.

“İŞTE İSVEÇ’TEN İSTENEN TERÖRİSTLERİN İSİMLERİ

A Haber, NATO’ya üye olmak isteyen İsveç’in ülkesinde barındırdığı teröristlerin isimlerine ulaştı. Peki o isimler arasında kimler var? A Haber editörü Özkan Özcan canlı yayında aktardı.

İSVEÇ’TEN İSTENEN FETÖ ÜYELERİ

– Bülent Keneş
– Levent Kenez
– Harun Tokak
– Yılmaz Ayten

FETÖ’NÜN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİ: SÖZDE İSRAİL İMAMI HARUN TOKAK

Özellikle Harun Tokak, bu isim FETÖ’nün en önemli isimlerinden birisi. Zira karanlık kurul üyelerinden “baş yüceler” ya da “istişare heyeti” denilen bu kurul üyelerinden örgütün sözde İsrail İmamı. 1973’te FETÖ terörist başı Fetullah Gülen ile tanıştı. 10 milyon lira ödülle “Kırmızı Kategori”de aranıyor.

FETÖ’ye ait “Kimse Yok mu?” derneğinde “Kudüs koordinatörü” adı altında örgütsel faaliyetlere devam etti. Türkiye – İsrail diplomatik krizinin yaşandığı dönemde ülkeye gitti ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları gözaltına alınıp baskıya maruz kalırken o dönem İsrail devletlerinde çalışma ve oturma iznini aldı.

Today’s Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş de İsveç’te bulunuyor. Türkiye’nin iadesini istediği isimlerden birisi. Gazete FETÖ’nün bir yayın organıydı.

Diğer FETÖ’cüler Levent Kenez, Yılmaz Ayten de İsveç’te bulunuyor.

Terör örgütü PKK üyeleri de İsveç’te yer alıyor. Özellikle PKK’nın Avrupa sorumlularından Mehmet Sıraç Bilgin de İsveç’te yer alıyor.

İSVEÇ’TEN İSTENEN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYELERİ

– Mehmet Sıraç Bilgin
– Aysel Alhan
– Aziz Turan
– Ragıp Zarakolu
– Halef Tak

Terör örgütü PKK üyeleri de İsveç’te yer alıyor. Özellikle PKK’nın Avrupa sorumlularından Mehmet Sıraç Bilgin de İsveç’te yer alıyor.Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandığı davada mal varlıklarına el konulmuştu. Aziz Turan’ın gerçek adının da Abülkadir Aygan olduğunun da altını çizelim.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir