İşte Sedat Peker’in iddia ettiği Veyis Ateş’in Bodrum Paramount Otel tatili! Muhteşem villadan karizmatik poz…

featured

 

Suç örgütü elabaşı Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videosunda kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de ücretsiz tatil yapanları ifşa etti.

”Paramount Otel var. Sahibi kim, Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de ABD’de de aranıyor. Bu adamın otelinde kimler var. Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toplu, o kadar rahatlar ki sıfır X5 ile işe gidiyor. Tayyip abi niye alamıyor bunu. Onu da anlatacağım”

Peker: “Veysi Ateş, tatil ekibinde. Bunlar tatili de birlikte yapıyorlar, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Resul olaya sonradan dahil olacak, bunlar tatil ekibi. Bir de Muğla Emniyet Müdürü, Marina vardı ya, el konulan, şimdi de otele el koyuyorlar. Sezgin Baran Korkmaz, en son Mübariz de demişti, sendeki belgeler benim şirketim ama bende yok demişti, bende var kardeşim. Sakın onlarla anlaşayım deme, patlatırım rezil olursun. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler savcılar. Siz aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Suit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura” diye sordu.

İŞTE VEYİS ATEŞ’İN PARAMOUNT OTEL GÖRÜNTÜLERİ

Bordum Bordum Paramount Otel’in internet sitesinde ve tatil bloglarında yer alan tanıtım fotoğraflarında gösterilen premium villa

Ve villada kalan ünlü isimlerden Veyis Ateş…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir