Yayına girer girmez gündem oldu… İşte Fatih Terim belgeselinden ilk kesitler

Galatasaray'ın efsane isimlerinden olan ve kariyeri başarılarla dolu olan Fatih Terim'in hayatı belgesel oldu. Online dizi ve film platformu Netflix'in 'Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih Terim' sloganıyla duyurduğu Terim belgesel bu sabah itibarıyla yayına girerken, yayına girmesinden kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem oldu.

featured

Milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenen Netflix’in ‘Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih Terim 15 Eylül’de sadece Netflix’te.” diyerek duyurduğu Fatih Terim belgeseli bu saha saat 10 itibarıyla yayına girdi.

TERİM KENDİ AĞZINDAN AKTARIYOR

Merakla beklenen belgesel yayına girmesinden kısa bir süre sonra sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girerken, uzun yıllara yayılan tarihe damga vurmuş başarılara sahne olan kariyeriyle farklı nesillerin hatıralarında yer edinen Fatih Terim, Netflix’in belgeselinde bilinmeyenleriyle anlatıyor. 1996-2022 yıllarına odaklanan belgesel, hepimizin çok iyi bildiği başarıları bu defa Fatih Terim’in ağzından aktarıyor.

“GÖZYAŞLARIMIZI TUTAMADIK”

Fatih Terim belgesel ile alakalı kendisine yöneltilen ‘İlk izlediğinizde ne hissettiniz sorusuna “Eşim Fulya ile izledik ve gözyaşlarımızı tutamadığımız anlar oldu. Hiç kolay değil. İnsan o an kendine yabancılaşıyor. İzlediğin kendi hayatın ama görüntüler, müzik, konuşmalar…” yanıtını vermişti.

İŞTE FATİH TERİM’İN BELGESİNDEN BAZI KESİTLER… (Görüntüler Netflix’den alınmıştır)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir