Bulun bu teröristleri! İşte Bursa’daki patlamanın ardından sevinen alçaklar…

Bursa'da cezaevi aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcının uzaktan infilak etmesi sonucu infaz koruma memuru Cengiz Yiğit şehit olurken, 4 memur da yaralandı. Twitter’da terör örgütü PKK bağlantılı hesaplar da adeta zil takıp oynadı.

featured

Bursa Mudanya Yolu Sanayi Caddesi’nde, Yeni Karaman Mahallesi mevkisinde Bursa E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’na giden infaz koruma memurlarını taşıyan 16 GJ 868 plakalı otobüsün geçişi sırasında patlama oldu.

Akaryakıt istasyonu yakınında yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

Otobüsteki infaz koruma memurlarından Cengiz Yiğit (36) şehit oldu. Yaralanan biri ağır 4 personel, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Araçtaki diğer memurlar da tedbir amacıyla hastanelere sevk edildi.

Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürülen şehidin cenazesi, otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Ağrı’ya gönderilecek.

Evli ve 3 çocuk babası Yiğit’in Gemlik ilçesi Doktor Ziya Kaya Mahallesi Peker Sokak’taki evinin bulunduğu binaya komşuları tarafından Türk bayrağı asıldı.

PKK BAĞLANTILI HESAPLAR ZİL TAKIP OYNADI!

Hain saldırının ardından Twitter’da saldırıyı kınayan paylaşımlar yapıldı. Ancak terör örgütü ile ilişkili olan bir grup, adeta zil takıp oynadı. Paylaşım yapılan hesaplar incelendiğinde, hepsinin de örgüt ile irtibatlı paylaşımlar yaptığı, beğendiği ortaya çıktı.

İşte o hainlerin paylaşımları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir