İstanbul’un göbeğinde vahşet! Suriyeli çocuklar, yavru kedinin ağzında torpil patlattı…

featured

Olay, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde bulunan Örnektepe Mahallesi’nde yaşandı.

Dün akşam saatlerinde mahallede oynayan Suriyeli çocuklar, görgü tanığı Merve Ö.’nün iddiasına yavru yavru kedinin ağzında torpil patlattı.

Olayı sosyal medya hesabından yayımlayan Merve Ö. şu ifadeleri kullandı:

“Ağzında torpil patlatmışlar”

“Yavru kediyi silahla öldürdü Suriyeli çocuklar polisleri aradım ama ne olur bilmiyorum lütfen sesimi duyurmama yardım edin. Ağzında torpil patlatmışlar. Suç duyurusunda bulundum ama kimlik kontrolü yapıp bırakacaklarmış galiba başka ne yapabilirim bilmiyorum.”

https://twitter.com/savaskazanmam/status/1417435646554263589?s=20

“İki detay daha vereyim annesi bize saldırdı aşırı şiddete meyilliler ayrıca aile çocuğun başını okşuyordu sürekli. Çocuk hata yaptığının farkında değil yarın bir gün bize bir şey yapılsa aile de dahil kimsenin umurunda değil. Cidden acil bir şeyler yapılması gerekiyor.

Yaşadığım mahalleye bak ya 4 kedimin biri çalındı biri öldürüldü. İşin garip yanı 22 yıldır burada yaşıyorum daha önce böyle bir şeye hiç şahit olmamıştım. Kabul edilmese bile bu ülkenin çok büyük bir mülteci sorunu var, eğitimsizlik var.”

“10 yaşında Suriyeli bir çocuk…”

Olayı doğrulayan Avukat Tuğçe Naz Mete ise şu ifadeleri kullandı:

“Elim ayağım titriyor. Az önce bir karakolda yaşadığım bir olaydan bahsedeceğim.Karakol ismi vermeyeceğim. Günlerdir bize ırkçı diyenler; Mala zarar verme suçundan karakola gittim. “Mal”dan kasıt:kedi. 10 yaşında Suriyeli bir çocuk kedinin yüzüne torpil atıyor,kedi ölmüş.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir