İstanbullu duraklarda kuyrukta, İETT otobüsleri CHP mitinginde

Görevde geldiği günden bu yana İstanbulluların ulaşım sıkıntısı çözmek bir yana dursun daha da beter hale getiren CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada kullanılması gereken İETT otobüslerini CHP mitingine tahsis etti. İBB'nin imkanları kullanılarak İstanbul içi ve çevre illerden CHP ve HDP örgütleri Maltepe mitingine taşındı.

featured

Ekrem İmamoğlu, 16 milyon İstanbulluya hizmet etmesi gereken İETT otobüslerini CHP’nin Maltepe mitingi için kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aralık ayında başlattığı ‘Milletin Sesi’ mitinginin ikincisini bu akşam İstanbul’da gerçekleştirecek. Bursa’da yapılması planlanan miting CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun cezasının onanmasına tepki göstermek için İstanbul’a alınmıştı.

Maltepe meydanını doldurarak gövde gösterisi yapmak isteyen CHP, kendi yönetimindeki belediyelerin imkanlarını da miting için seferber etti.

İETT OTOBÜSLERİ MİTİNG İÇİN KULLANILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İETT otobüsleri vatandaşa hizmet etmek yerine CHP mitingine adam taşıdı.

İstanbul’un tüm ilçelerinden otobüsler kaldırıldı, deniz kenarındaki ilçelerden vapurlarla Maltepe’deki miting alanına insan taşındı.

İBB İMKANLARIYLA HER NOKTADAN OTOBÜS KALDIRDILAR

İBB’nin imkanları kullanılarak sadece İstanbul içinden değil çevre illerden de CHP ve HDP örgütleri, miting meydanına getirildi.

Ekrem İmamoğlu, görevde olduğu 3 yıl boyunca toplu ulaşımda İstanbullulara vermediği hizmeti, CHP ve HDP il örgütleri için seferber etti.

İstanbul’da bu görüntülere maalesef artık alıştık! Ekrem başa geldikten sonra İETT çilesi arttı…

Yine bir İETT krizi! Trafik felç oldu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir