İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi final maçına seyirci alınacak

featured

İstanbul’da geçtiğimiz yıl oynanması planlanan ancak yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Lizbon’da oynanan ve bu sene İstanbul’a verilen Şampiyon Ligi Finali için UEFA’dan karar çıktı. İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin kısmi seyircili bir şekilde gerçekleştirileceği duyuruldu.

İngiliz basınında yer alan haberde, 29 Mayıs 2021’de İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak finalin kısmi seyircili bir şekilde gerçekleştireceği duyuruldu.

Sky Sports’un haberine göre, “Şampiyonlar Ligi finali 29 Mayıs’ta İstanbul’da sınırlı sayıda seyirci ile oynanacak. 17 Mayıs’a kadar sürecek geçici kapanma bu maçı etkilemeyecektir. UEFA, karşılaşmayı güvenli bir şekilde düzenlemek adına Türkiye Futbol Federasyonu ve yerel otoritelerle yakın çalışmasını sürdürmektedir. Seyirci kapasitesi ve bilet satışına ilişkin detaylar yakında açıklanacaktır.” belirtildi.

Yarı final heyecanı başladı

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final heyecanı 27 Nisan salı günü başladı

Yarı finalin ilk maçında İspanyol ekibi Real Madrid, salı günü İngiltere temsilcisi Chelsea’yi Alfredo di Stefano Stadı’nda konuk etti. İki takım 1-1 berabere kaldı.

Yarı finalin diğer maçı ise 28 Nisan Çarşamba günü Fransa’nın PSG takımı ve İngiltere’nin Manchester City takımı arasında oynandı. Parc des Princes Stadı’nda oynanan maçta 2 golle gülen taraf Manchester City oldu.

Müsabakaların rövanşları ise 4-5 Mayıs’ta oynanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde perde, 29 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki final mücadelesiyle kapanacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir