İstanbul’da yalnızlara özel aşk kampı açıldı

"İstanbul'da Aşk Bir Başkadır" sloganıyla duyurulan Aşk-ı İstanbul Kampı, 26-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Greenpark Bostancı Hotel'de yapılacak.

featured

İstanbul’da yalnızlara özel aşk kampı açılması sosyal medyaya damga vurdu. 26-28 Ağustos 2022 tarihlerinde Greenpark Bostancı Hotel’de yapılacak olan Aşk-ı İstanbul Yalnızlara Özel Aşk Kampı‘nın ücreti ise 2900 TL.

“İSTANBUL’DA AŞK BİR BAŞKADIR”

Cinsel terapi uzmanından astroloğa kadar pek çok uzman ismin eğitim vereceği kampla ilgili firmanın web sitesinde yapılan tanıtım ise şöyle:

İstanbul’un merkezi noktasında bulunan 5 Yıldızlı Greenpark Bostancı Hotel’de hem tatilini yapacaksın, havuz başında içeceğini yudumlayacaksın, hamam ve sauna rahatlayacak, hem de alanında uzman eğitimciler ile yepyeni farkındalıklara kavuşacaksın. Bu kampın en önemli özelliği, ilişkinizi ve aşkınızı nasıl daha çok güçlendirebileceğinizi öğreneceksiniz. Uzun, mutlu, huzurlu eğlenceli bir ilişki için evrimleştiğinizi hissedeceksiniz. Sabahları güne meditasyon ve yoga ile başlayıp alacağınız eğitimler üzerine sohbetleri bizim için özel olarak hazırlanan VIP salonumuzda ve havuz başında sımsıcak bir ortamda yapacaksın. Senin için harika bir program hazırladık sınırlı kontenjan ve kampanyalı fiyat var iken hemen kaydını tamamla!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir