İstanbul’da motokurye Serdar Gökhan Bedir’in ölümüne sebep olan sürücü tekrar gözaltında!

featured

Üsküdar Ferah Mahallesi’nde geçen pazar meydana gelen olayda hafif ticari araç, cadde üzerinde iş yerine evrak götürdükten sonra motosikletine giden Serdar Gökhan Bedir’e çarpmış, motosikletli olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Polis ekipleri yaptığı incelemeler sonucunda olay yerinden kaçan aracın plakasını tespit ederek sürücü O.E ve araçta bulunan A.K, E.D., M.E., ve İ.E.’yi gözaltına aldı.

Ayrıca A.K. isimli kadın şüphelinin, ifadesinde olay günü sahilde alkol aldıklarını söylediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheliler serbest bırakılırken, şüphelilerden sürücü O.E ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bedir’in ölümüne sebebiyet veren sürücü savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alındı.

Babası da 10 sene önce aynı şekilde öldü

Hayatını kaybeden motokuryenin annesi Latife Bedir, “Benim canım yandı. Onlar sanıyorlar ki, arkasında insanı yok. Ben devlete güveniyorum. Devlet tez zamanda onları içeri alsın. Benim yavrum toprakta çürüyorsa, onlar da içeride yürüyecek. Bir kere kayıtları izledim, komalık oldum. Kör nokta diyorlar. Bir kere alsınlar baksınlar, kör nokta değil. Resmen cinayet. Benim çocuğum dururken geliyor arkadan vuruyor” şeklinde konuştu.

10 sene önce eşini de aynı şekilde gerçekleşen bir kaza sonucu kaybettiğini söyleyen Bedir, şöyle devam etti:

“10 sene önce babasına da böyle yaptılar Aynı bu şekilde, durakta dururken araba arkadan gelip vurdu. Onun peşinde kimse yoktu ama ben ölene kadar bunun peşini bırakmayacağım onlar gün yüzü görmeyecekler. Şoför yok, nerede bu şoför? Bakın, iki tane yetim bana kaldı. Rızkının peşindeydi benim yavrum”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir