Yine tuzlama yok PR var! İstanbullulardan, Ekrem İmamoğlu’na büyük tepki

İstanbul'un kar çilesi bu yağışta da değişmedi. Meteorolojinin günlerdir yaptığı uyarılara rağmen gerekli önlemleri almayan ve tuzlama çalışmalarında kyetersiz kalan İBB, yine sınıfta kaldı.

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, karla mücadelede yine sınıfta kaldı.  İstanbul için günler öncesinden uyarısı yapılan, Sibirya üzerinden gelen Aybar kar fırtınası, kenti adeta esir aldı.

ARA SOKAKLAR FELÇ OLDU

Maltepe Zümrütevler Mahallesi’nde ara sokaklarda ilerlemeye çalışan araçlar rampa çıkmakta güçlük çekti.

Ataşehir Yeniçamlıca Mahallesi ve Çekmeköy’de zeminin karla kaplanması nedeniyle aralarında toplu taşıma araçlarının da bulunduğu taşıtlar yolda kaldı. Sabiha Gökçen Havalimanı da şiddetli yağışın etkisiyle karla kaplandı.

ARAÇLAR YOLDA KALDI

Kozyatağı’nın çevreyolu bağlantı noktasında bazı araçların yolda kalması nedeniyle trafik akışı durdu. Bölgede kartopu oynayanların yardımı sayesinde araçların itilmesiyle yol tekrar trafiğe açıldı. Bir kişinin ise kendi imkanlarıyla yoldaki karı temizlemeye çalıştığı görüldü.

https://twitter.com/ayhanfirat1453/status/1502754917970284545?s=20&t=WVXoIOkoCh0KBLvuowJXZQ

Mecidiyeköy’de kar yağışı nedeniyle trafikte yoğunluk oluştu.

Başakşehir 4. Etap’ta da bir İETT aracı yolda kaldı. Trafik akışı, kar küreme aracının çalışması sonucu normale döndü.

KAZA YAPAN ARAÇLAR TRAFİĞİ TIKADI

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi’nde kayarak kaza yapan araçta hasar oluştu. Taksim Asker Ocağı Caddesi’nin karla kaplanması sonucu kaza meydana geldi. Araçların bölgede güçlükle ilerlediği görüldü.

YOLDA KALAN VATANDAŞLARA POLİS YARDIM ETTİ

Kartal Yakacık’ta yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına polisler koştu. Polislerin mahsur kalan araçları iterek sürücülere yardım ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

E-5 BUZ TUTTU! ARAÇLAR PATİNAJ YAPTI

Maltepe’de etkisini arttıran kar yağışı sonrası E-5 buz tuttu. Sürücüler yolda patinaj yaparak güçlükle ilerledi.

İstanbul’da kar yağışı akşam saatleri itibariyle şiddetini arttırdı. Yoğun bir şekilde yağan kar sonrası Maltepe’de E-5 karayolu beyaza bürüdü. E-5 karayolunun kar ile kaplanması sonrası kaygan zeminde sürücüler zor anlar yaşadı. Araçlar hızlarını düşürerek otoyolda patinaj yaparak ilerlerken bazı sürücüler kazaya sebebiyet vermemek için E-5 karayolunda otomobillerinin dörtlülerini yakarak ilerledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir