İstanbul Bağcılar’da annesinin kafasını kesip balkondan sokağa attı

İstanbul Bağcılar'da annesinin kafasını kesip balkondan sokağa attı. Kan donduran olay. İstanbul Bağcılar’da kan donduran bir cinayet meydana geldi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen A.S., annesi H.S.’yi bıçakla katletti. Vahşet bununla da son bulmadı. Annesinin kestiği kafasını balkondan sokağa attıktan sonra evi ateşe verdi. Şüpheli olay sonrası gözaltına alınırken evdeki yangın ise söndürüldü. Olay sonrası bir mahalle sakini ise cinayetin her satırı korkunç olan ayrıntılarını anlattı.

featured

İstanbul Bağcılar’da annesinin kafasını kesip balkondan sokağa attı. Korkunç olay, saat 16.30 sıralarında Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak’ta yaşandı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen A.S.’nin annesini vahşice öldürdükten sonra kafasını kesip balkondan sokağa atması kan dondurdu.

BAĞCILAR’DA DEHŞETE DÜŞÜREN CİNAYETİN DETAYLARI

Vahşi cinayet, saat 16.30 sıralarında Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi 2005. Sokak’ta yaşandı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen A.S., henüz bilinmeyen nedenle annesiyle tartıştı.

ANNESİNİN KAFASINI KESİP BALKONDAN SOKAĞA ATTI

Şüpheli kendisini yanan eve kilitledi.Polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girip yaralı olarak kurtardıkları şüpheliyi gözaltına aldı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, polisin olaya ilişkin çalışması sürüyor.

“ANNESİNİN KAFASINI İNSANLARA GÖSTERİP…”

Mahalle sakini Mesut Usta, “Madde bağımlısı olduğunu biliyoruz. Annesinin kafasını kestiğini öğrendik. Nedeni hakkında bir fikrimiz yok. Cinayetten sonra evi de yakmış.

Balkona çıkıp annesinin kafasını insanlara gösterip, sokağa fırlatmış. Yoldan geçen bir motokuryenin önüne düşmüş. Evi terk etmemiş, polis de orada gözaltına almış” dedi.

İstanbul Halkalı’da yaşanan korkunç kaza kameralara böyle yansıdı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir