İstanbul’da bu görüntülere maalesef artık alıştık! Ekrem başa geldikten sonra İETT çilesi arttı…

CHP’li Ekrem İmamoğlu'nun İBB’de göreve gelmesinin ardından alışık olduğumuz İETT otobüsü arıza görüntülerine bir yenisi daha eklendi.

featured

Sabah saatlerinde Mecidiyeköy’den Sultanbeyli’ye giden 622 hat numaralı İETT otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün girişinde arıza yaptı. Araçtan inmek zorunda kalan vatandaşlar dakikalarca beklemek zorunda kaldı.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun göreve gelmesinin ardından bakımsız bırakılan İETT otobüslerinin her gün onlarcası arıza yapıyor. İstanbul’da İETT otobüslerinde sıkça yaşanan arızalara bugün bir yenisi daha eklendi.

Vatandaşların İETT çilesi Mecidiyeköy’den Sultanbeyli’ye giden 622 hat numaralı İETT otobüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün girişinde arıza yaptı. Sabah saatlerinde işyerlerine gitmek için yola koyulan vatandaşlar beklemedikleri bu olay karşısında mağdur oldu. Otobüsten indirilen vatandaşlar, dakikalarca otoyolun kenarında beklemek zorunda kaldı. Arıza nedeniyle köprü istikametinde de trafikte aksamalar yaşandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir