İstanbul’da 47.5 milyon TL’lik 2+1 dairenin fiyatı dudak uçuklattı

İstanbul’da 47.5 milyon TL’lik 2+1 dairenin fiyatı sosyal medyayı salladı. Sahibinden.com’da yer alan daire için, ‘’O paraya yurtdışında şato alınıyor lan şato şato.’’ yorumu dikkat çekti.

featured

Artan emlak piyasası ev alma hayali kuranları bir kez daha düşündürüyor. Bazı ilanlar da ev sahibi olmak isteyenleri şoke ediyor. Sahibinden.com’da 47,5 milyon TL’ye satılan 2+1 dairenin fiyatı sosyal medyada gündem oldu.

O daire için, ‘’O paraya yurtdışında şato alınıyor lan şato şato.’’ yorumu yapıldı.

İşte İstanbul‘da 47.5 milyon TL’lik 2+1 daire için gelen yorumlar:

zorlu’da bile olsa o paraya değer mi siz düşünün aynı paraya yaklaşık 2.5 milyon dolara teksas’ta çok güzel bir villa veya malikane alabilirsiniz

yatırımcı da salaktı zaten 2.5 milyon dolara metrobüsten 2+1 alacak kadar. o paraya yurtdışında şato alınıyor lan şato şato.

sen ben fakiriz yazar kardeş. oradan o daireyi o fiyata alıyorlar da 200 bin tl ye kirada da oturuyorlar. türkiye’nin en pahalı evlerini bulunduran zorlu center’e ait ilan.

arap zengininin birinin satın alarak her türlü eskort ve uyuşturucu alemini döndüreceği üzerine bir de vatandaşlık kapacağı evdir.

aidat 12.000 tl yazıyor. çok sağolun

10 yılı aşkın zamandır gayrimenkul, otomobil ilanlarına alakalı alakasız bakarım ara ara. birçok otomobil ve daire alım satımı da yaptım. özellikle ankara özelinde mahalle mahalle metrekare fiyatlarına hakimim desem abartmış olmam. ancak şöyle bir piyasayı ilk defa görüyorum gerçekten helal olsun. servet düşmanlığı yapmanın alemi yok, serbest piyasa ekonomisi kimse alıcının kafasına silah dayamıyor. “adam ilana koymuş ama alıcısı çıkmaz” gibisinden fukara tesellisine gerek yok emin olun satacaktır da bu daire bugün olmazsa yarın. ama şaşırtıcı gerçekten türkiye’de orta sınıf için çanlar çalıyor belli ki artık mal mülk sahibi olmaları çok zor.

fotoğraflardan mı tam olarak emin olamadım ama evdeki mermer kullanımı gözümü kanatmıştır. özellikle tuvalet ve banyolardakiler ney lan öyle.

bu evi bu fiyata satmaya çalişan geri zekalı ise almak isteyen ultra salaktır . o paraya git londra paris new york tan bir ev al , kira getirisi ile ( en az $200k / sene ) ile tüm binayı kiralarsın

o evi alacak <alabilecek> adam, o fiyata londra’da, paris’te ev alınabileceğini bilmiyordu, ekşicilerin aydınlatması çok iyi oldu. hay gerizekalılar.

İşte o dairenin fotoğrafları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir