İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan kritik uyarı! Kuvvetli kar yağışı yeniden geliyor

Türkiye, Mart ayında soğuk havaların etkisi altına girdi. Yurdun birçok bölgesinde kar yağışları yaşanıyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, dünün ardından bu sabah da son dakika İstanbul kar yağışı uyarısı yaptı. Öte yandan; Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu haritasını paylaşarak, kar yağışının geleceği bölge ve kentleri sıraladı.

featured

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul olmak üzere, Türkiye’nin birçok kenti için kar yağışı uyarısı yaptı. Meteoroloji ayrıca; hava sıcaklıklarının da 3-5 derece arasında azalacağını bildirdi.

Vali Yerlikaya bu sabah yaptığı açıklamada da, “Günlerdir yaptığımız tüm uyarıları dikkate aldığınız,kurallara riayet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Meteoroloji verilerine göre İstanbul’da bugün kuvvetli kar yağışı bekleniyor.Lütfen bugün de zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım” ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya, twitter hesabından yaptığı son açıklamasında “İstanbul genelinde bugün, 12.00-24.00 arası yer yer yoğun olmak üzere kuvvetli kar yağışı bekleniyor” şeklinde konuştu.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir