İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan flaş açıklama: ‘18.00’dan sonra motokurye ve motosiklet yasak’

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle saat 18.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışına izin verilmeyeceğini duyurdu.

featured

Meteoroloji, AKOM ve Valiliğin ardından İstanbul‘da günlerdir beklenen kar yağışı bugün başladı. Özellikle Çatalca, Silivri, Aydos gibi yüksek bölgelerde etkisini gösteren kar yağışının, akşam saatlerinde kuvvetleneceği belirtildi.

SAAT VERİP UYARDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya üzerinden bir kez daha vatandaşlara seslendi. Yerlikaya, açıklamasında “Kıymetli Hemşehrilerim, saat 14.15 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul’da bu akşam karla karışık yağmur ve kar yağışı beklenmektedir. Gerekli tedbirlerimizi aldık. Lütfen saat 17.00’den itibaren zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım.” ifadelerini kullandı.

FLAŞ MOTOKURYE KARARI

Vali Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı son dakika açıklamasında ise “18.00’den itibaren ilimizde etkisini artırması beklenen fırtına, karla karışık yağmur ve kar yağışı nedeniyle motosiklet, motokurye ve elektrikli scooterlerin trafiğe çıkışına izin verilmeyecektir” dedi.

 

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir