İstanbul Tozkoparan’da Afgan çete dehşeti! Türk genci bıçakladılar…

featured

Türkiye sınırdan kaçak geçenlerin görüntülerini tartışmaya devam ederken şehirlerden gelen şiddet haberleri dikkat çekiyor.

Son olayın adresi ise İstanbul Güngören’e bağlı Tozkoparan mahallesi.

Aykırı’da yayınlanan habere göre akşam saatlerinde yaşanan olayda mahalle sakini iki genç ile bir grup Afgan arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine başlayan kavgada Afgan grupta bulunan bir şahsın ekmek bıçağı ile 2 genci yaraladığı iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak Tozkoparan mahallesi sakini olduğunu belirten kişiler Twitter üzerinden mesajlar atarak kendilerine destek olunmasını istediler.

VİDEODA ÇARPICI DETAY: “AFGANLAR YAPMIŞ”

Kavga sonrası bıçaklanan mahalle sakini gençler sokak ortasında yatarken çekilen video dikkat çekiyor. Videoda, gençlerin başında konuşan kişi “Afganlar bıçaklamış” iddiasında bulunuyor.

Olay sonrası bölgeye ambulans gelirken yaralı gençler hastanede tedavi altına alındı. Elde edilen bilgilere göre hayati tehlikeleri bulunmuyor.

 

MAHALLE SAKİNLERİ DESTEK İSTEDİ

Yaşanan olaydan sonra mahalle sakinlerinin Twitter üzerinden başlattıkları destek çağrıları dikkat çekti.

Saldırıyı gerçekleştiren Afganların fotoğrafını da yayınlayan hesaplar, mahallelerinde son dönemde artan kaçaklara ilişkin de çarpıcı iddialarda bulundular.

İşte o mesajlardan bazıları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir