İstanbul’da hangi uçuşlar iptal edildi? THY ve Pegasus iptal olan uçak seferleri sorgulama ekranı

Yurdun birçok kesimine gelen kar yağışı uyarıları sonrası, THY'den yolcularına uyarı geldi. Beklenen olumsuz hava şartları dolayısıyla yarın İstanbul Havalimanı kalkış-varışlı uçuşların yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebileceği belirtildi. Bu noktada ise "İstanbul'da THY, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu, bugün hangi uçuşlar iptal edildi?" soruları yanıt aramaya başladı. Uçuşlarla ilgili güncel bilgilerin uçuş sorgulama ekranından öğrenilebilecek. Peki, İstanbul'da THY, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu, bugün hangi uçuşlar iptal edildi? İşte sorgulama ekranı.

featured

Pegasus ve THY uçak seferleri, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İstanbul Havalimanı kalkış-varışlı uçuşlar etkili makamların kısıtlama kararı alması halinde iptal edilebilecek.

“THY, Pegasus uçak seferleri iptal mi oldu?” sorusu internette araştırılıyor. İşte 5-6 Şubat 2023 için Pegasus ve THY iptal edilen uçuşları sorgulama ekranı…

PEGASUS UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

Pegasus uçak seferlerinin iptal edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

THY‘den 5 Şubat Pazar günü için açıklamada bulunuldu.

THY yarını işaret ederek İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak ya da İstanbul Havalimanı’na inecek uçuşların yetkili makamların kısıtlama kararı çerçevesinde iptal edilebileceğini açıklamıştı. Duyuda yolcuların uçuşlarına ilişkin son duruma ‘uçuş sorgulama ekranı’ üzerinden uçuş numaralarını ya da parkur bilgilerini girerek ulaşabilecekleri belirtilmişti.

Yapılan açıklamaya göre; olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 ve 6 Şubat’taki 238 sefer iptal edildi.

İSTANBUL’DA HANGİ UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ?

THY 5 ve 6 Şubat’taki 238 seferini iptal etti.

THY sefer iptallerine uçuş sorgulama ekranından ulaşabilirsiniz.

THY UÇUŞ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Pegasus’tan sefer iptalleri ile ilgili bir açıklama yapılması halinde haberimiz eş zamanlı olarak güncellenecektir…

PEGASUS UÇUŞ SORGULAMA EKRANI

Pegasus sefer sorgulama sorgulama ekranı ile güncel bilgiye erişebilir ya da değişiklik için işlem gerçekleştirebilirsiniz.

PEGASUS UÇUŞ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir