Irkçı dezenformasyonda FETÖ taktikleri! Eski videoları Ramazan Bayramı’nda çekilmiş gibi lanse edip provokasyon yaptılar

Ramazan Bayramı’nın birinci günü sosyal medyada yine sığınmacılar aleyhine büyük bir provokasyona imza atıldı. ‘’Bee Haber’’ adındaki FETÖ'cü bir hesap, eski videoları Ramazan Bayramı’nın birinci gününde çekilmiş gibi lanse ederek, sığınmacılar aleyhinde provokasyon yapmaya kalkıştı.

featured

Ülkemizdeki sığınmacılara yönelik yalan ve iftira kampanyası yürüten ırkçı çete, Ramazan Bayramı’nda da rahat durmadı. FETÖ’cü ‘’Bee Haber’’ Twitter sayfası, dezenformasyonda bilindik FETÖ taktiklerini uygulayarak provokasyon yapmaya kalkıştı.

‘’İstanbul Şirinevler’de bayramın birinci günü çekilen video’’ başlığıyla bir video paylaşan FETÖ’cü Bee Haber, geçtiğimiz yıl İsrail’i protesto etmek için toplanan miting öncesi çekilen görüntüleri dün gibi servis etti.

https://twitter.com/beehaber/status/1521139858395123712?s=20&t=XHuAxZ_AJ-at0al7Ku7cIA

Ancak söz konusu görüntülerin, 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü yapılan ”Kalk Aksa’ya sahip çık! Nöbete devam, durmak yok” sloganıyla yapılan mitinginde çekildiği öğrenildi.

İşte geçtiğimiz yıl yapılan mitingde çekilen görüntü…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir