İstanbul Silivri’de cinayet zanlıları ateş açtı! Komiser Yardımcısı Alim Nar şehit oldu

İstanbul Silivri'de bir olayla ilgili çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği Ekipleri'ne ateş açıldı. Silahlı saldırı sonucu komiser yardımcısı Alim Nar şehit oldu, bir polis memuru da düşme sonucu hafif yaralandı. Polise ateş eden saldırganlar düzenlenen operasyonla yakalanırken olayla ilgili çok yönlü olarak inceleme başlatıldığı bildirildi.

featured

İstanbul’un Silivri ilçesinde gözaltına alınmak istenen şüphelilerin silahla açtığı ateşte Komiser Yardımcısı Alim Nar şehit oldu, bir polis memuru da düşme sonucu hafif yaralandı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, bir cinayet soruşturmasında şüpheli olarak aranan T.T. ve N.T’nin, Silivri’de olduğunun belirlenmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince adrese operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, saat 18.30’da düzenlenen operasyon sırasında şüpheliler tarafından polise ateş açıldığı, komiser yardımcısı Alim Nar’ın vücuduna isabet eden mermiyle yaralandığı, polis memuru A.K’nin ise olayın ardından yaşanan kovalamaca sırasında düşerek hafif biçimde yaralandığı aktarıldı.

YARALI POLİS ŞEHİT OLDU

İstanbul Silivri’de gözaltına alınmak istenen şüphelilerin açtığı ateş sonucu Alim Nar şehit oldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada, “Komiser Yardımcımız Alim Nar bugün Silivri’deki bir operasyonda yaralanmıştı. Maalesef kahraman polisimiz tedavi gördüğü hastanede şehadete erdi. Şehidimiz Alim Nar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

ŞÜPHELİLER EMNİYET’TE

Şüphelilerin sorgulanmak üzere emniyete götürüldüğü, olaya ilişkin çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir